• TV

KIWI slåss for å gjøre sunn mat billigere. Jo billigere det er jo mer spiser vi. Kutter REMA prisene på frukt og grønt, kutter vi våre priser tilsvarende! I tillegg får de som er KIWI PLUSS-kunde 7,5% bonus på fersk frukt og grønt.

Varene er kjøpt inn i KIWI Røa og REMA Røakrysset mandag 11. januar henholdsvis kl. 15.51 og 16.03. Der varer er priset per kg, er prisen oppgitt som èn kilo av varen. Prisene kan ha endret seg etter varene ble handlet inn. Prisene er basert på samme vektenhet. 

Se kvitteringene > 

I tillegg til sluttsummen på kassalappen får KIWI PLUSS-kunder 7,5% bonus på all fersk frukt og grønt!

4. januar presenterte KIWI det nye, gratis fordelsprogrammet KIWI PLUSS. Kundene beholder alle Trumf-fordelene de har hatt tidligere, som 1 prosent Trumf-bonus på alle dagligvarer. I tillegg får de altså 6,5 prosent ekstra bonus på alt av ferske frukt og grønnsaker. Det gir hele 7,5 % bonus på fersk frukt og grønt. REMA 1000 svarer med å tilby sine kunder 10 % priskutt på de samme varegruppene. Men det stopper ikke der.

- Kutter de, så kutter vi. I tillegg gir vi 7,5% bonus, sier KIWI-sjef Jan Paul Bjørkøy. Han forteller at KIWI jobber for å ha de laveste prisene hver dag. Flere ganger om dagen sjekker KIWI prisene på alle varer hos de andre lavprisbutikkene. Målet er å ha lave priser på alle varer, hver dag, i alle butikker.- Kundene skal alltid være trygge på at de finner minst like billige produkter hos oss som i de andre lavprisbutikkene, avslutter Jan Paul Bjørkøy