KIWI vinner VGs matbørs igjen:

KIWI har nå vunnet 6 av de 7 siste matbørsene

KIWI er billigst i VGs nye pristest av dagligvarer. – Vi gir oss aldri på pris! sier KIWI-sjef Jan Paul Bjørkøy.

VG har sjekket prisene på dagligvarer hos lavprisskjedene KIWI, Rema 1000 og Extra, samt supermarkedkjedene Meny, Spar og Coop Mega. Handlerundene ble gjennomført tirsdag 12. mars i Oslo, og totalt 80 varer er med i prissammenligningen.

– Det er alltid hyggelig når vi kommer billigst ut i pristester, slik vi har gjort på seks av de syv siste VG-matbørsene, sier KIWI-sjef Jan Paul Bjørkøy.
– Det er alltid hyggelig når vi kommer billigst ut i pristester, slik vi har gjort på seks av de syv siste VG-matbørsene, sier KIWI-sjef Jan Paul Bjørkøy.

KIWI kommer billigst ut igjen, og slår nærmeste konkurrent Rema 1000 med 49 øre.

– Det er en hårfin seier denne gangen, og vi er ikke fornøyd med avstanden. I matbørsen i februar var avstanden 11,32 prosent. Men som vi i KIWI sier: Ei krone her og ei krone der. Vi jobber hardt hver dag for å gi kundene våre de laveste prisene, så det er alltid hyggelig når vi kommer billigst ut i pristester, slik vi har gjort på seks av de syv siste VG-matbørsene, sier KIWI-sjef Jan Paul Bjørkøy.

Fordelsprogrammet KIWI PLUSS – som gir KIWI-kunder 15 prosent Trumf-bonus på all ferskpakket fisk og all fersk frukt og grønt – er ikke med i regnestykket.

KIWIs handlevogn er for øvrig 371,27 kroner billigere enn Coop Mega, og VG har regnet ut at en familie kan spare i underkant av 9300 kroner i året ved å legge handleturen til KIWI i stedet.