KIWI presser prisene ned

I hele 2017 har KIWI jobbet hardt for å presse prisene på norske dagligvarer ned. SSBs tall bekrefter at prispresset gir resultater.

Så godt som alle pristester de siste månedene har vist at KIWI er billigst. KIWI slo knockout på de andre lavpriskjedene i VGs store julematbørs i november. KIWI var også billigst i Forbrukerrådets app Peiling i august, VGs matbørs i september og pristester på TV2 hjelper deg og DinSide i oktober.

I tillegg har vi kuttet prisene med opptil 40 prosent på over 200 vaske- og hygieneprodukter - se oversikten over alle våre nye, lave priser her.

KIWI har nye lave priser på over 200 vaske- og hygieneprodukter.

Billigere mat i 2017

KIWI jobber for å presse prisene hver eneste dag, og ser at det gir resultater. 

Faktisk har konsumprisindeksen på dagligvarer per november 2017 hatt en nedgang på -0,8 prosent de siste 12 månedene. I samme periode har den totale konsumprisindeksen en oppgang på 1,1 prosent, ifølge den ferske statistikken fra SSB.

Det betyr i grove trekk at dagligvarer var billigere i november i år enn det var på samme tid i fjor, og at vi bidrar til å holde konsumprisindeksen nede.

Vi fortsetter å presse priser i 2018

Tone Solum Lund er prissjef i KIWI og har aldri en rolig dag på jobb. Hun lover at du også skal få alt du trenger billig hos KIWI i 2018.

- Vi gir oss aldri på pris, og skal fortsette å presse prisene i 2018, sier hun, og legger til:

- I tillegg har vi egne prisjegere som hver dag er ute og følger med på konkurrentenes priser, noe som gjør at prisendringer kan følges opp umiddelbart.

En av KIWIs mest erfarne prisjegere er Hege Rasmussen - se hvordan hun jobber her: