«Drømmelett» vant GULLroten!

«Drømmelett» er et populært alternativ for alle som elsker rømme. Mandag ble produktet hedret med sunnhetsprisen GULLroten.

Prisen ble delt ut under lanseringen av KIWI-rapporten "Sunn økonomi" på Sentralen i Oslo mandag 6. mars.

- Juryen har vurdert 72 produktlanseringer fra 2016, og lagt vekt på om produktet har bidratt til å utvikle sin kategori i en sunnere retning. Vi har også vurdert kommersiell suksess, det vil si salg og gjenkjøp. Vi ser frem til å hedre noen av våre dyktige leverandører som yter litt ekstra for folks helse, uttalte KIWI-sjef Jan Paul Bjørkøy før utdelingen.

«Drømmelett» er et godt alternativ til rømme med bare fem prosent fett.
«Drømmelett» er et godt alternativ til rømme med bare fem prosent fett.

Veldig inspirerende!

De tre finalistene som til slutt sto igjen og kjempet om prisen var «Kalkun til hverdags» fra Prior,fra «The Chunk» fra Oumph! og «Drømmelett» fra «Q-Meieriene». Og det var en glad gjeng som til slutt kunne motta prisen.

-Det er kjempegøy å vinne denne prisen og det gir stor inspirasjon til å sette i gang andre tiltak, sa en smilende produktutviklingssjef Annette Waage Jung fra Q-meieriene.

Lytter til forbrukerne

«Drømmelett» er et godt alternativ til rømme med bare fem prosent fett. I juryens begrunnelse ble det blant annet nevnt at produktet er det første i sitt slag med så lav fettprosent. Faktisk er innholdet av fett så lavt, at det ikke kan hete rømme. Derav det innovative navnet «Drømmelett».

- Vi driver åpen innovasjon og er opptatt av å lytte til forbrukerne, sier Q-sjef Bent Myrdal, og forteller at forbrukerne også er delaktige i prosessen når nye produkter skal utvikles.

«Drømmelett» har blitt svært godt mottatt av kundene, scorer bra i produkttester, og bidrar til mindre fett i det norske hverdagsmåltidet.