Sjekk denne KIWI-rekorden!

Rekordsalg av frukt og grønt i KIWI

Vi har aldri kjøpt så mye frukt, grønnsaker og bær hos KIWI som i mai i år. Og det er to varer som er ekstra populære ...

Mai har vært rekordvarm i store deler av landet. Men det er ikke den eneste rekorden som ble slått i mai måned. Det har nemlig aldri før blitt solgt så mye frukt og grønt i løpet av én måned i KIWI før! 

Til sammen sparte våre KIWI PLUSS-kunder 33 709 008 kroner i KIWI PLUSS-bonus! Dette er på toppen av den ordinære Trumf-bonus på 21 millioner kroner. 

På torsdag (14. juni) er det TrippelTrumf igjen, og ekstra mye å spare. Som KIWI PLUSS-kunde får du 17 % Trumf-bonus på all fersk frukt og grønt og 3 % bonus på alle andre dagligvarer.

Ja, jeg vil bli KIWI PLUSS-kunde!

JORDBÆRREKORD: Vi kjøpte en halv million kurver jordbær hos KIWI siste uke i mai
JORDBÆRREKORD: Vi kjøpte en halv million kurver jordbær hos KIWI siste uke i mai

Bestselgere i mai

Vannmelon og jordbær var aller mest populært blant våre kunder sist måned. Den siste uka i mai kjøpte vi hele 419 tonn vannmelon. Det er 99 tonn mer enn fjorårets rekord! Vi kjøpte også en halv million kurver jordbær denne uka.  

Resten av året kjøper vi mest banan og agurk, men i varmen er det tydelig at vi velger litt annerledes når vi handler frukt og grønnsaker.

Hva med en frossen vannmelon-slush?

Eller en forfriskende cantaloupe- og druesmoothie?

Og har du testet frukt og grønnsaker på grillen? 

Velkommen til en hyggelig handel hos KIWI!