Åpningstider hos KIWI i påsken

Handle billig og enkelt til påske – uansett hvor du er

Skal påsken tilbringes på fjellet, ved sjøen eller hjemme? Ta påskehandelen når du kommer frem, og sjekk åpningstider for hele påsken her!

KIWI Hovden er klare for påskeinnrykk!2,3 tonn appelsiner, 1900 agurker, 1100 pakker med kjøttdeig og 1300 grillpølser gikk gjennom kassene på den lille fjellbutikken KIWI Hovden i påsken 2017.

For butikksjef Jan Kevin Gjerdal Hansen er mye planlegging og god erfaring viktig når omsetningen og antallet medarbeidere mangedobles i høysesongen. Siden KIWI Hovden ligger i et turistområde, holder 23-åringen åpent 364 dager i året.

– Vi har verdens beste kunder. Det er tydelig at de skal kose seg litt ekstra når de er på ferie, for det går mye biff her. Og taco til barnefamiliene, forteller Hansen.

Påskeveteran på Hvaler

Tilbringer du påsken eller sommeren på Hvaler, har du kanskje sett butikksjef Bente Buskoven på KIWI Vesterøy? I år er hun klar for storinnrykk i påskeuken for 26. gang!

- Når det er tidlig påske, selger vi mer lammestek, mens det går mer grillmat ved senere påske, avslører hun.

Butikksjef Bente Buskoven og hennes medarbeidere på KIWI Vesterøy gleder seg også til påske.

 Alt til påske billig hos KIWI

Selv om mange forbinder påske med hyttekos, er det faktisk nesten 30 prosent av oss som tilbringer påsken hjemme. Butikksjef Ellen Røgeberg på KIWI Hegdehaugsveien i Oslo forteller at bykundene hennes unner seg både tulipaner, Kvikk Lunsj og appelsiner i påskeuken.

–      Vi selger mye frukt og grønt, og Sunt smågodt tok helt av i fjor. Påsken er også startskuddet for grillsesongen, så vi setter frem både grillkull og engangsgriller, sier hun.

Uansett om du tilbringer påsken hjemme, til fjells eller ved sjøen, har du sannsynligvis noen påskevarer du «alltid» kjøper. Lurer du på hva de mest populære påskeproduktene koster hos KIWI, kan du til en hver tid finne oppdaterte priser på matvarene her:

Det er trivelig å være i byen når det er påske, synes denne gjengen fra KIWI Hegdehaugsveien i Oslo.