KIWI påskenøtter 2017

Finn og vinn i KIWIs påskenøtter

Denne påsken er Sunt smågodt i farta over hele Norge! Klarer du å finne ut hvor fruktbegeret har tatt veien, kan du vinne mange flotte premier hele påsken.

Her på KIWI.no deler vi ut tre gavekort fra KIWI på 500 kroner blant alle som i løpet av påsken svarer på påskequizen nederst i artikkelen.

I tillegg til konkurransen her, legges hver film ut som en egen oppgave på KIWIs Facebook-side hver dag hele påskeuken. Der får du muligheten til å vinne premiene som vises i hver film, så hvis du allerede har funnet svarene her inne, kan det lønne seg å følge med på Facebook også!

Slik deltar du

Det lønner seg å se gjennom alle video-gåtene først og notere seg det riktige svaret, før du trykker på quizen og velger riktige alternativer.

Du må registrere navn og epostadresse helt til slutt for å være med i trekningen på påskequizen. Dette vil ikke bli brukt til noe annet enn å få kontakt med deg hvis du skulle være en av de heldige vinnerne. (Deltar du i Facebook-konkurransen, holder det å skrive inn svaret ditt i kommentarfeltet.)

Her er KIWIs påskenøtter 2017:

Her trykker du for å sende inn svarene dine:

Start Quiz!