Det gjør ingenting om frossenpizza er noe av det beste du vet. Her får du imidlertid et kjapt og enkelt tips av oss som gjør pizzamiddagen din litt sunnere (og like god)!
Såkalt "p-mat", altså mat som pølser, pizza og pasta, har fått rykte på seg for å være noe du bør holde deg unna om du skal spise sunt.
Men skal du holde deg unna alt som er godt, kan det bli vanskelig å holde på de sunne vanene over lengre tid. For å si det som det er, frossenpizza scorer vanligvis ikke så høyt opp på sunnhetsskalaen. Men det skal ikke så mye til før pizzakvelden blir litt sunnere!
KIWIs tre pizzanivåer
Ok, her er greia: Vi starter med det aller enkleste du kan gjøre, og så avanserer du på sunnhetsskalaen etterhvert som du er klar for det. Avtale? Lov oss at du prøver, da!
Pizza nivå 1 (nybegynner)
- Oppskrift: Frossenpizza half and half
Halve tallerkenen med frossenpizza og halve med grønnsaker og salat. Vips så er ikke dette så usunt likevel!
- Oppskrift: Hjemmelaget pitapizza på 10 minutter
Lag din egen porsjonspizza og topp den med hva du måtte ønske. Husk en liten salat ved siden av!
Pizza nivå 2 (litt øvet grønnsaksspiser)
- Oppskrift: Pizza med hjemmelaget pesto
- Oppskrift: Pizza med blomkålbunn og urtetomatsaus
- Oppskrift: Tines grove pizzasnurrer
- Oppskrift: Familiepizza i langpanne
Pizza nivå 3 (øvet grønnsaksspiser)
Oppskrift: Grønn pizza med chevre, grønnkål og pesto
- Oppskrift: Hvit pizza med fenalår og chevre
- Oppskrift: Pizza på grillen - Tre formaggio
- Oppskrift: Italiensk pizza