Lesetid: 1 min

clock Created with Sketch.

Slik lager du digg pizza hjemme

Pizza er en favoritt hos både store og små. Topp den med det du liker best. Det finnes utallige muligheter og kombinasjoner, og bare fantasien setter grenser. Nå er det enda enklere å lage din favorittpizza med to sprø nyheter i KIWI.   

Publisert: 29.04.2022 15.35 Sist oppdatert: 13.05.2022 11.05

Pizzabunn Prime

Nå får du håndlaget pizzabunn fra Italia i KIWI. Den er laget av surdeig og filtrert sjøvann. Bunnen er ferdig og klar til bruk. Tilsett ønsket topping, stek på høy varme - så får du en sprø og herlig pizza.

Italiensk pizzadeig

Denne italienske pizzadeigen med premium kvalitet finner du i frysedisken. Legg deigen for heving i kjøleskapet minimum 24 timer før bruk. Den er bakt med fordeig og lang liggetid for å fremheve smak og aroma. Pizzadeigen passer perfekt til steking på grill og i pizzaovn.

Pizza på grillen

Har du noen gang grillet pizza? Det vil mest sannsynlig bli en favoritt på grillen i sommer. Du kan enten grille pizzaen rett på risten, på en pizzastein, eller i en støpejernspanne.

Legg på pizzasteinen når du begynner å varme opp grillen. Slik forhindrer du at den sprekker. Grillen skal være mellom 230 til 250 grader, med middels høy varme på sidene og lav varme i midten. Grill pizzaen under lokk, så kan vi garantere en sprø bunn.

Bli KIWI PLUSS-kunde og få 15 prosent Trumf-bonus på all ferskpakket fisk og all fersk frukt og grønt.

Bli KIWI PLUSS-kunde her