Lesetid: 1 min

clock Created with Sketch.

KIWIs utvalg av pølser

Hos KIWI finner du et stort utvalg av pølser til årets grillsommer. Her er en oversikt over noen pølser i vårt sortiment. Vi gir oss aldri på pris. God sommer!

Publisert: 13.06.2022 16.23 Sist oppdatert: 13.06.2022 16.23

Chorizo

Saftig chorizopølse med med hele 80 prosent kjøtt. Pølsene kommer i stor forpakning på seks pølser, perfekt til sommerens grillmiddager med flere til bords. 

Spesialpølser med masse smak

Hva med en spicy grillwurst med smak av spicy habanero? Eller den nye og spennende pølsa Chakalaka, som er en spesialpølse med smak av afrikansk-inspirert krydder. God og smakfull, og akuratt passe sterk. Korean BBQ street style er også en saftig spesialpølse for de som liker mye smak.

Klassikeren

Ost og bacon er en innertier, både for store og små. Du finner to pølser med bacon og to pølser med ost, i samme praktiske forpakning.

Pølser med mye smak

Folkets Ost & Chiligrill er en smakfull pølse med ost og chili som spicer opp grillmaten. Chorizo er en spanskinspirert krydderpølse med smak av paprika, chili, oregano og hvitløk.

Ostegrill med bacon

Smakfulle ostepølser surret med bacon. Spis den gjerne med alt tilbehør du ønsker, eller som den er i pølse eller lompe.

Bratwurst av kylling & kalkun

Prøv disse saftige pølsene fra Prior av kylling og kalkun på grillen i sommer. Topp med ditt favoritttilbehør.

Knäcker Bratwürst

Kongen av pølser! Knäcker er grillpølsen for de som virkelig er glad i pølse. Røkt bratwurst er det ypperste tyske pølsemakere har å by på.

Paprika- & chilipølse

Når du har lyst på en litt lettere med likevel spennende pølsevariant bør du prøve pølser av kylling og kalkun, krydret med frisk paprika og spicy chili.

Bli KIWI PLUSS-kunde og få 15 prosent Trumf-bonus på all ferskpakket fisk og all fersk frukt og grønt.

Bli KIWI PLUSS-kunde her