Nå får du DNTs jubileumskatalog gratis i alle KIWI-butikker

Tirsdag 13. mars lanserer DNT og KIWI årets turkatalog. Turkatalogen, som er en samling av sommerens aller flotteste turer, blir tilgjengelig i KIWIs 652 butikker rundt om i landet.

Siden 2016 har NorgesGruppen vært turpartner med DNT, med et felles mål om å få flere nordmenn til å være aktive og gå ut på tur. Det har blitt et enda større utvalg av frukt og grønt på DNTs betjente hytter, og det skal være garantert god kaffe på alle de betjente og ubetjente hyttene.

KIWI og DNT har i tillegg samarbeidet tett om den årlige Kom deg ut-dagen som arrangeres to ganger i året, i tillegg til en årlig turkatalog med oversikt over sommerturer over hele landet. 

– Vi er veldig glade for å bidra til å få flere nordmenn ut på tur, sier KIWI-sjef Jan Paul Bjørkøy.

Turkatalog med årets turperler

Tirsdag 13. mars lanserer DNT Turkatalogen, som er årets samling av sommerens aller flotteste turer. Katalogen trykkes i 200 000 eksemplarer og kan hentes gratis i alle KIWI-butikker i landet. Som seg hør og bør inviteres leserne med på 150 turer, i året hvor DNT markerer sitt 150-årsjubileum.

DNTs hjemmeside kan du lese mer om de forskjellige turene og delta i KIWI og DNTs sommerkonkurranse.

Du kan også laste ned katalogen på PDF her

– Målet med katalogen er å inspirere flere til å oppleve norsk natur, gjennom fantastiske bilder og gode turbeskrivelser fra hele landet. Katalogen inneholder også gode råd om planlegging av turen og pakking av sekken, sier generalsekretær Nils Øveraas.

Høyere økning enn forventet

Ferske tall fra DNT viser at deltagere på DNT-aktiviteter økte fra 920 000 i 2015 til 1 075 000 i 2016. Det vil si en økning på 155 000 første året av samarbeidet. Økningen var 50 prosent høyere enn ventet - og det på halve tiden! I 2017 fortsatte oppgangen: Det var 175 000 flere deltakere på DNTs turer og aktiviteter sammenlignet med 2016.