#KIWIforUNICEF

Bli bøssebærer! Dette er årets TV-aksjon

KIWI-sjefen skal gå med bøsse for TV-aksjonen, og oppfordrer kunder og ansatte til å bli med.

TV-aksjonen er en institusjon og tradisjon i Norge. 100.000 frivillige bøssebærere besøker landets 2,3 millioner husstander på aksjonsdagen. 

I år går TV-aksjonen NRK 2017 til UNICEFs arbeid for å gi utdanning til barn rammet av krig og konflikt. 

BLI BØSSEBÆRER HER

KIWI-sjefen går med bøsse

KIWI-sjef Jan Paul Bjørkøy går med bøsse i årets TV-aksjon, og samler inn penger til UNICEF.

KIWI har siden 2010 vært signaturpartner med UNICEF. Én av dem som går med bøsse søndag 22. oktober er KIWI-sjef Jan Paul Bjørkøy. 

– Ja, det er klart! Jeg skal selvsagt ut å gå for en god sak, sier KIWI-sjefen, og oppfordrer samtidig sine ansatte og kunder til å bli med. 

Gir barn skolegang og håp

Når barn i krig og konflikt ikke få utdanning står et helt lands fremtid på spill. Årets TV-aksjon skal gi skolegang og håp til barn i Syria, Colombia, Sør-Sudan og Mali. 

– Hvert barn er en mulighet, og den muligheten skal vi gi dem, sier Camilla Viken, generalsekretær i UNICEF. 

I dag står ett av fem barn uten skolegang. UNICEF jobber hardt og målrettet for at barn ikke skal få ødelagt fremtiden på grunn av voksnes krig og konflikter. 

Oppfordrer til å bli bøssebærer 

Generalsekretæren forteller at de setter stor pris på KIWI som trofast og engasjert signaturpartner. Nå håper hun at KIWIs kunder og ansatte vil bidra med å være gode ambassadører for TV-aksjonen. 

– Vi trenger 100.000 bøssebærere og 7000 frivillige til å organisere alle disse, slik at vi kan nå hvert eneste sted i Norge på årets viktigste søndagstur, sier Viken. 

BLI BØSSEBÆRER HER