Signaturpartnere med UNICEF siden 2010

Vann, sanitær, hygiene og skolegang kan være nøkkelen for å løfte noen av verdens fattigste mennesker ut av den ekstreme fattigdommen. Her er noe av det KIWI har bidratt med på Madagaskar de siste tolv årene – og hvorfor vi sammen med UNICEF støtter prosjekter akkurat her.

Slik jobber KIWI og UNICEF med skoler og vann på Madagaskar

Vann, sanitær, hygiene og skolegang kan være nøkkelen for å løfte noen av verdens fattigste mennesker ut av den ekstreme fattigdommen. Her er noe av det KIWI har bidratt med de siste tolv årene – og hvorfor vi støtter prosjekter akkurat her.

Sonja, Mats og Fredrik er tilbake med et brennende engasjement

I februar 2024 reiste tre engasjerte KIWI-medarbeidere til Madagaskar for å lære mer om arbeidet UNICEF gjør med støtte fra KIWI. Vel hjemme forteller de om opplevelsene som har satt dype spor, men som også har gitt dem et brennende engasjement.

Dette opplevde butikksjefene Miriam og Frank på Madagaskar

Mange års samarbeid med UNICEF gir livsviktige resultater: Midt i det tørre landskapet helt sør på Madagaskar har KIWI finansiert 21 skoler og en rekke vannprosjekter for noen av dem som trenger det aller mest. Butikksjefene Miriam og Frank dro ned for å se det med egne øyne – slik opplevde de det.

Amélie (29) hjelper underernærte barn med rent vann og energimatpakker fra UNICEF

Tilgang til rent vann gjør at sykepleier Amélie og kollegene på helsestasjonen kan redde flere underernærte barn. Gjennom Verdensgaver fra UNICEF kan du også bidra!

KIWI-skolene på Madagaskar gir fattige lokalsamfunn nytt håp for sine barn

 – Skole og utdanning sørger for utvikling, sier lærer Masy Claudine. KIWI-finansierte skoler har sørget for grunnleggende utdanning til mange tusen barn på Madagaskar.

Endelig kan Estelles elever lære på full mage

Rent vann, toaletter og kantine med lunsjservering gjør at den KIWI-finansierte skolen Tsirangoty hjelper flere hundre barn med både læring, god helse og sult.

Tilgang til rent vann gir Lilihasy (12) mer tid til skolen

Da Fenshasy (40) fikk høre om vannsystemet KIWI og UNICEF hadde etablert i landsbyen Ehavo i Androy-regionen, tok hun med barna og flyttet. Nå slipper de å gå milevis etter vann hver dag, og den eldste datteren er ett skritt nærmere drømmen om å bli lege.