Når er butikkene stengt i mai?

Husk å handle før helligdagene!

Mai er måneden for fest- og fridager. Har du fått med deg at vi nå står foran en ekstra lang helg, som går rett over i 17. mai-feiring?

Sjekk åpningstidene hos din nærmeste KIWI-butikk her, så vet du at du får tak i det du trenger til helligdagene. Husker du for eksempel at butikkene stenger klokken 16 på pinseaften?

- Helligdagene i mai kan gjøre det utfordrende å planlegge innkjøpene, sier marketingsjef Jacob Rolland. Og det er særlig én helt spesiell dag som gir kundene en ubehagelig overraskelse.

- Pinseaften stenger mange butikker kl 16. Det er det mange kunder som ikke er forberedt på!

Pølser og is

Akkurat denne dagen er det ekstra kjedelig å stå utenfor en stengt butikkdør med handlelisten i hånden. Butikkene holder nemlig stengt både 1. og 2. pinsedag, og bortsett fra KIWIs søndagsåpne butikker, er det lite som er åpent disse dagene. I tillegg er det enda mer å huske på.

HUSK: Siste åpningsdag før 17. mai er pinseaften 14. mai! 

- I år kommer 17. mai rett etter pinsen og lager ekstra utfordringer. Heldigvis har vi mange brustadbuer, det vil si butikker med 100 kvadratmeter salgsflate, og mange butikker i turistkommuner som holder åpent på alle helligdagene, sier Rolland og forklarer at alle butikker som vanligvis holder åpent på søndager også vil holde åpent i pinsen.

Det betyr at du må huske å putte både is og pølser i handlekurven senest på pinseaften.