Lesetid: 2 min

clock Created with Sketch.

Is og strøssel

For mange er is og kos noe av det beste med sommeren. I KIWI finner du et stort utvalg av iskrem og strøssel for enhver smak. Riktig god sommer!

Publisert: 07.06.2021 08.56 Sist oppdatert: 07.06.2021 08.56

Krone-Is 

I Norge har vi mange tradisjoner, og Krone-Is fra Hennig-Olsen med sjokolade, krokan eller jordbær er en av dem. Tidløs og klassisk – slik den alltid har vært. Du finner den i frysedisken i din lokale KIWI-butikk.

Del med noen du er glad i

Krone-Is fra First Price, med smak av jordbær eller sjokolade, finner du i alle våre butikker. isen kommer i en praktisk 6-pakk, så den er enkel å dele med gode venner på stranda, på tur eller i parken.

49
90

Krone-Is Mini

Multipack 12stk Hennig Olsen kr 148,51 / l

En liten smak?

Krone-Is Mini Snack er perfekt for deg som har lyst på en litt mindre Krone-Is. Esken inneholder variantene jordbær, sjokolade og vaniljesmak.

Sandwich

Kall den gjerne den urbane is-blingsen. Sandwich består av fløteis med toffee-smak mellom to skiver sjokoladekjeks. Praktisk, og veldig god!

Det beste fra to verdener!

Du får også iskremfavoritten Sandwich med browniekjeks og salt karamellsaus. Denne kommer også som en praktisk 6-pakkning for hele familien.

59
90

Freia Firkløver Is

Multipack 6stk Hennig Olsen kr 107,35 / l

Firkløveris

Freia firkløveris er en is for sjokoladeelskeren. Smakfull fløteis dyppet i sjojolade og hasselnøtter, med en deilig sjokoladefudge inni. Denne er en favoritt blant voksne, så vel som barn.

59
90

Freia Sjokoladeis

m/Melkesjokolade 6stk Heo kr 110,93 / l

Is med norsk melkesjokolade

Freia Melkesjokoladeis, snakk om å få noe i pose og sekk! En is for både sjokolade- og iskremelskere. I denne multipakken finner du seks småis, perfekt for fryseren og når du blir fysen på noe godt.

Crème Mini

Crème Mini er en premium sjokoladenytelse for deg som vil ha det aller beste. I alle KIWI-butikker finner du Créme Mini med smak av mandel. Den kommer i en pakke av seks småis der hver ispinne består av deilig norsk fløteis, med sjokoladetrekk og mandelbiter. 

29
90

Split Vaniljeis

m/Fruktistrekk 12stk Eldorado kr 41,53 / l

Fløteis med trekk av fruktis

Fløteis med vaniljesmak og trekk av fruktis. Isen kommer i de sommerlige smakene av ananas, pære og jordbær.

59
90

Jubelpakke Iskrem

15stk Eldorado kr 62,79 / l

Is-fest

Jubelpakken fra Eldorado inneholder is for enhver smak. Inviter til is-fest og server Jordbærblyant, Diskopinne, Sandwich, Tropisk split og vannmelon-is.

54
90

Nude Mango

80% Frukt Multipack 6stk Heo kr 114,38 / l

Frukt på pinne

Nude Mango er en fruktis med hele 80 prosent frukt. Den er helt naturlig, og gir en følelse av å spise saftig frukt på pinne. 

54
90

Zeroh! Ice Pop

Strawb/Peach 10stk Hennig Olsen kr 91,5 / l

Is helt uten kalorier

Å lage iskrem helt uten sukker og kalorier har virket umulig – frem til ZERoh! Isen er helt uten sukker eller kalorier. Du finner den i flere ulike smaker, i din KIWI-butikk.

24
90

Saftis

16stk First Price kr 35,57 / l

To i én

Saftispinner med smak av både jordbær og appelsin. Denne lille isen passer perfekt på en varm sommerdag og når du ønsker å kjøle deg ned med noe godt.

Pinneis

I KIWI finner du mange forskjellige typer pinneis, og selvsagt klassiskeren Isabella som består av deilig, norsk vaniljeis med sjokoladetrekk og den evig gode Fruktis. Fruktisen med smak av appelsin, jordbær og som har den velkjente sjokoladehatten.

Familiefavoritten Festmix

Festmix er en gøyal og familievennlig storpakk, som består av flere bestselgende is og iskremer. Pakken på hele 20 is, består av noe for enhver smak, både fløteis og fruktis.

Tilbehør til iskremen

Du finner en rekke strøsseler fra Hennig-Olsen som tilbehør til iskrem hos oss. Du får tips. på pakken til hva som kan passe, men du står selvsagt fritt til å kombinere som du selv ønsker.

Karamellfudge

Karamellfudge er den ultimate topping - perfekt til all slags iskrem. Den myke konsistensen og deilige karamellsmaken gir perfekt tyggemotstand og høyner spiseopplevelsen.

39
90

Strøssel

Ekte Krokan 100g Hennig-Olsen kr 399 / kg

Ekte krokan

Krokan er en kjent klassiker. De sprø bitene gir perfekt konsistens og gjør smaksopplevelsen enda bedre for dem som liker søt topping.

Bli KIWI PLUSS-kunde og få 15 prosent Trumf-bonus på all ferskpakket fisk og all fersk frukt og grønt.

Bli KIWI PLUSS-kunde her