;

Plantebasert is? Dette mener smakspanelet om nyheten «Idyll»

Kan virkelig en vegansk is smake akkurat som fløteis? Sjekk hva KIWIs testpanel mener og se hvilke andre nyheter du også finner i isdisken denne sommeren!

Idyll er en helt ny, plantebasert iskrem fra Hennig Olsen som ikke går på kompromiss med smak. Det er en vegansk is, og smaken skal ifølge Hennig-Olsen Is være akkurat like god som deres populære fløteis! Idyll-serien er laget på en blanding av kokos- og risbase, har en kremete konsistens og er proppfull av god smak. Hos KIWI kommer den i to digge smaker: Salt karamell-is med salt karamellsaus og sjokoladepeanøtter, og jordbæris med frisk jordbærsaus.

For å sjekke ut Hennig-Olsens påstand om at deres plantebaserte dessert-is smaker like godt som fløteisen, samlet vi et smakspanel som IKKE fikk vite hva slags is de skulle smake på. De ble kun fortalt at de skulle smake på to nye iser og si hva de syntes om dem. Klarte de å smake forskjell på Idyll og vanlig fløteis? Se video her:

 

Flere nyheter fra Hennig-Olsen Is

Strøssel.jpg
Flere nye sauser og strøssel fra Hennig-Olsen Is.

Det er imidlertid ikke bare veganske Idyll som er nytt i og ved isdisken i sommer.

For hvorfor ikke pimpe opp isen enda mer med digge sauser og strøssel? Like perfekt på pinne-is som å ha over din favoritt dessert-is. Her er årets saus- og strøsselnyheter!

Hennig-Olsen Is lanserer et iskremtilbehør med smaksvarianter inspirert av sine egne, velkjente oppskrifter. Her er sausene og strøssel inspirert av iskremfavoritter og klassikere som blant andre Soft Shake, Friskis, Sørlandsis og Inspira.

KIWI-sauser og strøssel.jpg


Velg mellom sjokoladesus, jordbærsaus eller karamellsaus, eller slå deg løs med strøssel som hasselnøtt, karamellfudge, sjokoladelinser, tutti frutti, jordbær, lakris og ekte krokan.


Krone-is Mini Snack

Kroneis-minipack.jpg

Krone-is Mini Snack er små smaksrike munnfuller. Har du noen gang tenkt at den originale krone-isen blir litt for stor? Krone-is Mini Snack kommer i en perfekt porsjonsstørrelse til barn, og ideell snackstørrelse for voksne. Esken inneholder de originale smakene jordbær og sjokolade, og kommer også med deilig vaniljesmak.   

 

Freia Firkløver i flerpakning

HennigOlsen_Firkøver is_1.jpg

Bestselgeren og nyheten fra i fjor lanseres endelig i flerpakning! Isen er en unik kombinasjon av Hennig-Olsen Is og Freia Firkløver – det beste fra to verdener.

Festmix 20 stk

Festmix.png

Er dere mange, er Festmix en gøyal og familievennlig samlepakke bestående av bestselgende fløteis og fruktis. Pakken selges kun hos KIWI, og du får fem is av hver: Isabella Vaniljesmak, Friskis mini mango & banan, Dyreparken og Sandwich.

Nude fruktis på boks

HennigOlsen_NUDE_.jpg

Nude er en sorbetis med høyt fruktinnhold, laget av naturlige ingredienser. Nude kommer i to smaker, mango og jordbær, og begge smakene inneholder 80% frukt og ca 100 kcal per porsjon. Nude ispinner ble veldig populære i fjor, i år kommer Nude-isen i større pakninger, perfekt som dessert etter grillmaten!