Disse nyhetene finner du hos KIWI

Skjønnhetsfavorittene trenger ikke koste flesk

Det er fullt mulig å gi god pleie til både hud og hår uten å måtte tømme lommeboken helt. Sjekk ut disse 15 nyhetene i din nærmeste KIWI-butikk.

Vinteren er hard mot hud og hår, og den kalde temperaturen gjør at huden kan bli tørr og stram. Når det er kaldt ute fyrer vi enda mer inne, noe som igjen gjør at luften blir fuktfattig –  som igjen gjør huden vår tørr og sensitiv.

Derfor er det ekstra viktig å ta godt vare på hud og hår om vinteren. Hos KIWI finner du mange gode produkter fra anerkjente produsenter, og nå kan du glede deg over disse 15 nyhetene:

Hudpleie for unge og urbane kvinner

Urban Skin fra NIVEA.
Urban Skin fra NIVEA.

Den nye serien Urban Skin fra NIVEA, skal gi intens fuktighet og beskyttelse mot ytre påvirkninger, forurensning og sollys. Dagkremen Urban Skin Protect + 48H Moisture Boost Day, inneholder i tillegg solfaktor 20.

  • 48 timers fuktighet i dybden med antioksidanter
  • Naturlig hyaluronsyre og grønn te-ekstrakt som hjelper hudens eget forsvarssystem
  • SPF 20

I denne serien finnes også masken 1 minute Urban Protect Mask, som er laget for travle kvinner.  

  • Detox på 1 minutt
  • Rengjørende effekt
  • Med hvit leire og magnolia-ekstrakt

Disse to finner du i alle KIWIs butikker.

Nattkremen Urban Skin Protect 48H Moisture Boost Night Gel Cream reparerer huden din mens du sover slik at du får en sunn og frisk glød neste morgen. Inneholder i tillegg provitamin B5 som beskytter huden. Denne kremen finner du i utvalgte KIWI-butikker.

Palmolive handwash + lotion.
Palmolive handwash + lotion.
Og glem ikke hendene! Visste du at dette er et av de første stedene man kan se aldringstegn? Ta ekstra godt vare på dem med Palmolive handwash + lotion. Denne er ifølge produsenten overlegen på fuktighet og inneholder et hint av lotion for å bevare hendene sunne etter hver vask.  Utvalget vil variere fra butikk til butikk.

Hårete nyheter 

Nei, du trenger ikke dyre frisørprodukter for et sunt og friskt hår. På KIWI finner du mange gode produkter som gir håret ditt massevis av næring. Med den nye serien Sea Mineral fra Define, tar du vare på håret ditt samtidig som det får volum og hold.

Nordisk hår har generelt tynnere hårstrå og har som regel godt av litt ekstra hold. Define Sea Mineral Texturiser er en stylingkrem som inneholder havmineraler og polymer som gir god tekstur, volum og bølger. Denne finner du i alle KIWI-butikker.

Define Sea Mineral
Define Sea Mineral

I samme serie finner du også sjampo og balsam. Define Sea Mineral Texture Shampoo inneholder havmineraler og polymer som bygger opp volum, tekstur, fylde og struktur i håret. Balsamen er lett og gjør at håret blir lettere å style. Disse to finner du i utvalgte KIWI-butikker.

Er du en av dem som enda ikke har opplevd tørrsjampoens magi? Define sin tørrsjampo for brunetter finnes nå i alle våre butikker, og gjør at håret ditt ser nyvasket ut selv om du ikke har vært innom dusjen den dagen.

Fuktighet, pleie og godlukt 

Aussie Miracle Moist
Aussie Miracle Moist

Har du tørt og livløst hår, er du ikke alene. Store temperaturforandringer har ofte denne påvirkningen på håret vårt. Med sjampo og balsam fra den nye Miracle Moist-serien til Aussie, kan du heldigvis forbedre dette. Denne serien inneholder macadamia-nøtter, som er fullpakket med nærende og dyptvirkende oljer, og som ifølge produsenten skal gjøre underverker for håret ditt.

Vil du ha enda dypere pleie, kan Aussie 3 Minute Miracle være en god løsning. Denne jevner ut ruglete overflater på hårstråene og gjør at håret igjen blir mer håndterbart og glansfullt. 

Sunsilk Minerals Coconut Dream
Sunsilk Minerals Coconut Dream

For de som vil lukte ekstra godt, har vi Sunsilk sin nye Coconut-serie. Med denne kan du dufte av deilig kokosnøtt hver eneste dag! Sunsilk Minerals Coconut Dream sjampo og balsam inneholder naturlig pleiende kokosolje som gir et sunt og sterkt hår som lukter fantastisk. I tillegg er de beriket med naturlige mineraler og kokosekstrakt. 

I tillegg til disse nyhetene, har KIWI et stort antall alternativer å velge blant – både når det gjelder hudpleie, hårpleie eller tannpleie. Høsten 2017 presset vi også prisene ned på over 200 vaske- og hygieneprodukter, og dette priskuttet gjelder naturligvis fortsatt.

Beskytt deg i solen

En dagkrem med solbeskyttelse er alfa og omega, også om vinteren. UVA-strålene - som er de som assosieres med rynker og aldring, er fortsatt like sterke og man bør derfor beskytte seg året rundt. 

Ønsker du litt ekstra farge og glød, kan kanskje NIVEA Sun protect & bronze bli din nye favoritt? Denne inneholder også beskyttende sololje som gir en jevn og brun farge. 

For ytterligere beskyttelse mot aldringstegn er NIVEA Anti Age & Anti Pigment perfekt. Denne har solfaktor 30 og inneholder Q10 som beskytter mot for tidlig aldring og pigmentflekker. 

Solkrem-nyheter fra NIVEA
Solkrem-nyheter fra NIVEA