Toppscore til både Tortilla Fullkorn og Crème Fraîche Potetsalat fra Eldorado

Tortilla Fullkorn fra Eldorado får terningkast 6 av BraMat.no, mens Crème Fraîche Potetsalat blir kåret til best i test av Dagbladet!

Tortilla Fullkorn fra Eldorado selges eksklusivt hos KIWI og har fått terningkast 6 av BraMat.no. Den mellomstore fullkornstortillaen inneholder lite salt og mettet fett, greit innhold av sukker og fiber, og er i tillegg nøkkelhullsmerket.

Dagbladet skriver at Crème Fraîche Potetsalat med purreløk og gressløk fra Eldorado har en fin konsistens. Den holder formen på tallerkenen, uten å bli kompakt. Majonesdressingen har fin, lett syrlig smak av majones, crème fraîche og hint av sennep og kajennepepper. Potetsalat er perfekt tilbehør til årets grillmat.

Taco med god samvittighet

Taco er Norges nest mest spiste middag etter pizza. Med noen enkle grep blir taco til «supermat» uten at det går utover kosen og smaken. Bytt gjerne kjøttdeig med karbonadedeig, fyll på med litt mer grønnsaker og velg fullkornslefser og ekstra lett rømme/ Drømmelett. Du kan også bytte ut rødt kjøtt med hvitt kjøtt, fisk, bønner eller kikerter og eksperimenter med litt flere smakfulle grønnsaker og topping.

Bytt ut rødt kjøtt med hvitt kjøtt, fisk, bønner eller kikerter og eksperimenterer med litt flere smakfulle grønnsaker og topping.
Bytt ut rødt kjøtt med hvitt kjøtt, fisk, bønner eller kikerter og eksperimenterer med litt flere smakfulle grønnsaker og topping.

Større utvalg i tacohyllene

I tacoserien fra Eldorado finner du både tradisjonelle og nye produkter til tacomiddagen. Du finner tacoserien i alle KIWI-butikker. Serien består av produkter både til deg som vet akkurat hvordan du vil ha tacoen din, og til deg som er klar for å prøve noe nytt på fredagstacoen. Eldorado Taco blir inntil videre kun å få kjøpt på KIWI.