Den beste fredagstacoen får du på KIWI

Kokkene i Dagbladets smakstest av taco er enstemmig enige: Du må gjerne la lommeboken velge! Både det beste og det billigste alternativet får du hos KIWI.

Fredagstaco, lørdagstaco eller hverdagstaco – Norges mest populære matrett passer til de fleste anledninger.

I den forbindelse har Dagbladet testet tacosett bestående av skjell, saus og krydder. Det skiller 22 kr mellom billigste og dyreste alternativ, noe som kan bety en differanse på 1160 kr hvis du spiser taco én gang i uken året rundt. 

– Her kan du egentlig la lommeboken velge. Forskjellene er så små at du knapt vil smake forskjell når du har på tilbehøret, sier kokk Björn Svensson fra Michelin-restauranten Galt i Oslo til Dagbladet. 

Best eller billigst

Best karakter gir de likevel til Old El Paso-produktene fra KIWI. Det kommer ikke som et ferdig sett, men krydderblanding, tacosaus og skjell koster likevel ikke mer enn 23,20 kr til sammen (pris i uke 39).

Med en pris på 5,10 kr for hele settet, er First Price Taco dinner kit det billigste i testen, og Michelin-kokkene mener produktet gir en fin base å bygge videre på. 

– Spe på med gode grønnsaker, litt guacamole, litt lime for syre og topp med koriander. Og glem ikke gode, røde tomater, foreslår Svensson. 

Hele testen kan du lese på Dagbladets sider (pluss-artikkel).

Er du KIWI PLUSS-kunde vil det være enda billigere å handle tacomiddagen på KIWI. Året rundt får du minst 15 prosent Trumf-bonus på all fersk frukt og grønt hos oss.

Har du fortsatt ikke denne fordelen? Registrer deg kjapt og gratis her.