Eldorado Taco hos KIWI

Nyhet! Taco-fredagene blir aldri det samme igjen (hvis du vil)

Utvalget i tacohyllene blir nå enda større! I KIWIs nye tacoserie fra Eldorado finner du både tradisjonelle og nye produkter til tacomiddagen. 

Taco er Norges nest mest spiste middag etter pizza, og for mange blir det ikke helg før bordet fylles med skåler med grønnsaker, sauser, lomper og skjell fredag kveld.

I alle KIWI-butikker finner du nå den splitter nye taco-serien med friske og fargeglade produkter fra Eldorado til lave priser. Serien består av nyheter både til deg som vet akkurat hvordan du vil ha tacoen din, og til deg som er klar for å prøve noe nytt på fredagstacoen. Eldorado Taco blir inntil videre kun å få kjøpt på KIWI. 

Se en oversikt over alle produktene lenger ned i saken. 

Taco tilpasset norske ganer

Serien består av hele 14 produkter, og her finner du både tradisjonelle tacoprodukter som skjell, lomper, salsa og krydder og produkter du kanskje ikke har sett i tacohyllene før. 

Smaken er tilpasset norske ganer med kjente smaker og et lavt saltinnhold.

En av nyhetene produktansvarlig Stefan Krogh i Eldorado anbefaler å prøve, er et flytende, ferdigblandet tacokrydder. 

–Tilbakemeldingene fra de som allerede har brukt dette krydderet, er at det ga mer smak til kjøttdeigen og løftet hele opplevelsen av tacomåltidet, forteller han.  

Taco hver fredag trenger ikke bety det samme hver fredag. Prøv med én ny ingrediens innimellom – liker du det ikke, prøver du noe nytt neste gang.
Taco hver fredag trenger ikke bety det samme hver fredag. Prøv med én ny ingrediens innimellom – liker du det ikke, prøver du noe nytt neste gang.

Og selv om du kanskje har etablert faste tradisjoner rundt tacomiddagen, oppfordrer Krogh til å være åpen for å eksperimentere litt. Hva med å teste ut et nytt tilbehør hver gang taco står på menyen? En frukt eller grønnsak, tacosaus, salsa eller kanskje jalapeños? Hvem vet, kanskje dere ender opp med en ny favoritt!

– Mitt tips er å også sette av god tid til å lage en deilig, hjemmelaget guacamole. I tillegg til avocado trenger du bare hvitløk, koriander og lime, så er den klar på 1-2-3, tipser han.  

Disse produktene finner du i den nye tacoserien fra Eldorado:  

Tacosalsa medium

Medium sterk tacosalsa med biter av løk, paprika og tomat. Salsaen er smaksatt med blant annet koriander, hvitløk og chili.

Tacosaus søt

Mild og søt tacosaus du kan bruke som topping. Den er smaksatt med blant annet mango og eplejuice. 

Tacosaus medium

Medium sterk tacosaus som brukes som topping. Sausen er smaksatt med blant annet paprika, chili, spisskummen og koriander.  

Tacosaus sterk

Sterk og god saus som passer perfekt som topping på taco. Den er smaksatt med blant annet chili, cayennepepper, spisskummen og koriander.  

Jalapeños - grovhakkede

Sterke, grovhakkede jalapeños i perfekte, små biter. Bruk den som topping til tacoen. 

Original Tacokrydder

Dette er det kjente tacokrydderet som nordmenn liker så godt. Krydderblandingen brukes sammen med 400 gram stekt kjøttdeig og litt vann. 

Ferdigblandet Tacokrydder

Dette er et helt nytt produkt i tacohyllene. Posen inneholder et flytende, ferdigblandet tacokrydder med tomatpuré, som gir en rik og god smak til tacokjøttet. Bland det med stekt kjøttdeig og kok inn i omtrent ti minutter. 

Tortilla små

Et supert produkt for barnefamiliene. Disse små tortillaene er 13 centimeter i diameter og har en mild og god smak. Pakken inneholder åtte lefser laget av hvetemel.  

Tortilla store

Store, fine tortillaer laget av hvetemel. Pakken inneholder store seks lefser som er 25 centimeter i diameter. 

Tortilla fullkorn

En mellomstor fullkornstortilla på 20 centimeter i diameter med nøkkelhullsmerke. Lefsene inneholder 5,3 gram fiber per 100 gram. 

Tacoskjell

Pakken inneholder 12 klassiske tacoskjell som varmes i ovnen før servering. De er laget av maismel, solsikkeolje og salt. 

Disse produktene finner du i utvalgte KIWI-butikker: 

Bønnesalsa mild

Dette er en mild og god bønnesalsa som kan brukes både som topping og dip. Den inneholder både røde kidneybønner og sorte bønner i tillegg til andre smakfulle ingredienser. 

Tacobønner

Et smakfullt og vegetarisk alternativ til tacokjøttdeig. Tacobønner inneholder blant annet bønner, tomat, paprika, løk og mais. Tacobønner fra Eldorado kan også tilsettes i tacokjøttdeigen mot slutten av koketiden. 

Original Tortillachips

Sprø og gode, trekantede tortillachips laget av kokt mais, solsikkeolje og salt. 

Hva med å prøve fisketaco? Da slår du to fluer i én smekk, og kan samtidig delta i KIWI PLUSS Sunnhetslotteri!
Hva med å prøve fisketaco? Da slår du to fluer i én smekk, og kan samtidig delta i KIWI PLUSS Sunnhetslotteri!