;

Få en gratis smakebit på turlivet

Søndag 3. februar arrangerer DNT «Kom deg ut-dagen» for små og store. Få med deg familien på et av de 175 friluftsarrangementene landet rundt på vinterens fineste og morsomste utedag.

Norges nasjonale turdag er her igjen, og det er på tide å komme seg opp av sofaen og ut i naturen. DNT vil gjerne gi deg en smakebit på turlivet – enten du er helt fersk eller søker nye eventyr. 

– Dette er en solid mulighet til å prøve noe du ikke har prøvd før. DNT inspirerer alle til å ta i bruk den fantastiske norske naturen, og det er et godt folkehelsetiltak som vi i KIWI selvsagt vil bidra til, sier KIWI-sjef Jan Paul Bjørkøy.

Foto: Marius Dalseg/DNT
Foto: Marius Dalseg/DNT

KIWI og DNT er turvenner

I fjor var hele 40 000 mennesker med på Kom deg ut-dagen, med aktiviteter som turer, leker, natursti, aking, bål, konkurranser, ski og isfiske. Og mye mer.

På årets 175 arrangementer, som foregår over hele landet og er gratis, er det plass til mange flere. KIWI har vært DNTs turvenn siden 2016 og er hovedsponsor for arrangementet. Vi sponser arrangementene med klementiner!

Foto: Eivind Haugstad Kleiven/DNT
Foto: Eivind Haugstad Kleiven/DNT

Lær litt om livet ute, bli inspirert til nye eventyr og hils på noen du ikke har hilst på før. Kanskje du får en helt ny turvenn som du kan planlegge tur med søndagen etter også.