Kvikk Lunsj i ny drakt

Slik vil ikke Kvikk Lunsj-papiret se ut denne høsten

Kvikk Lunsj har vært hele Norges tursjokolade i over 80 år. Denne høsten bytter Kvikk Lunsj ut Fjellvettreglene med Miljøvettreglene på innsiden av forpakningen.

Miljøvennlig friluftsliv

DNT ung og POW Norge har utarbeidet syv miljøvettregler for et mer sporløst friluftsliv, og denne høsten bytter Kvikk Lunsj ut Fjellvettreglene med Miljøvettreglene på innsiden av forpakningen.

KIWI støtter også friluftslivet, og har gjennom flere år samarbeidet med DNT for å få flere nordmenn ut på tur, blant annet gjennom Kom deg ut-dagen.

Reis mindre, opplev mer

Dette er de nye miljøvettreglene. Det er viktig å ta vare på det vi er glade i.
Dette er de nye miljøvettreglene. Det er viktig å ta vare på det vi er glade i.

Miljøvettreglene oppfordrer til å finne ut av hvilke turområder du har i nærheten, og benytte deg av dem. Da blir det enklere å planlegge og gjennomføre turer, og tiden du sparer på reisen kan du bruke på å oppleve, nyte og utforske naturen. Dersom turstien er full av folk, kan du ta steget til siden. Finn frem kartet. Nå har du muligheten til å teste ut stiene som går på kryss og tvers der du bor.

DNT.no og UT.no kan du finne masse gode tips til turer i nærområdet du kanskje ikke visste om.

Spis grønt

Noe av det beste med å gå på tur er matpausene. Derfor er det viktig med god turmat som gir deg påfyll med energi som varer turen ut. Miljøvettreglene anbefaler å spise mer grønt. Det er bra for både miljøet og helsa. Ved å redusere kjøttinntaket, bidrar du til å minske klimagassutslipp, frigjøre jordbruksareal, begrense avskoging og bidra til en mer dyrevennlig kjøttproduksjon.

Bringe frem de gode minnene

I tillegg til å bytte ut Fjellvettreglene med Miljøvettreglene, byttes også Kvikk Lunsj-navnet ut med forskjellige turassosiasjoner på forpakningen for å bringe frem de gode turminnene.

Dette er kun et utvalg av turassosiasjonene som vil finnes i butikk til høsten.
Dette er kun et utvalg av turassosiasjonene som vil finnes i butikk til høsten.

De nye pakningene rulles ut i butikk i disse dager, og er tilgjengelig i en begrenset periode denne høsten.