Se hva du har spart og hvordan du kan spare mer

KIWI butikk

Hva sparer du mest på å handle, og er dine handlevaner like eller ulike folk flest? Vi har samlet noen tendenser og trender fra 2022.

At det å handle i KIWI gir deg som kunde gode sparemuligheter, er kjent for de fleste. Faktisk så sparte alle KIWI PLUSS-kundene svimlende 658 millioner kroner i bonus i 2022. 10. februar 2022 var en god dag for lommeboka til folk flest, da sparte KIWI PLUSS-kundene hele 9 millioner kroner i bonus. Denne dagen var det Trippel-Trumf Torsdag, som gir alle KIWI PLUSS-kunder 17 prosent bonus på all fersk frukt og grønt, og 3 prosent bonus på alle andre dagligvarer.

Som KIWI PLUSS-kunde får du alltid 15 prosent bonus på all fersk frukt og grønt. Dette blir for mange en betydelig sum gjennom et helt år. Du kan alltid sjekke hvor mye bonus du har spart, få oversikt over kjøpene dine og bruke bonusen din. Kanskje du blir positivt overrasket og kan belønne deg selv med en ekstra behagelig sommerferie, eller ved at neste handel blir “kostnadsfri” og betalt med bonus.

Se her for hvor mye du har spart med KIWI PLUSS

Dette sparte du mest på

Frukt og grønt står oss i KIWI nær og er varene som gir deg som kunde mest bonus. Innenfor kategorien frukt og grønt ble det spart enorme summer på disse populære varene. Her ser du topp 5-lista på frukt og grønt der du som kunde har spart mest i bonus: 

Frukt med høyest bonus

  1. Epler            
  2. Bananer         
  3. Druer
  4. Jordbær
  5. Klementiner 

Etter disse følger blåbær, appelsin, melon, mango og pære. Generelt sett ble det spart mye Trumf-bonus knyttet til disse sunne, saftige godsakene. Du og alle de andre KIWI PLUSS-kundene sparte hele 28 millioner kroner i Trumf-bonus på å kjøpe epler i KIWI i 2022. Det ble spart 27 millioner på bananer og 25 millioner på druer. 

I løpet av desember i fjor handlet du og de andre KIWI PLUSS-kundene som er glade i klementiner hele 1,4 millioner av dem. Til gjengjeld sparte dere også hele 1,9 millioner kroner i bonus på denne julefavoritten.

Grønnsaker med høyest bonus

  1. Tomater         
  2. Agurk              
  3. Poteter           
  4. Avokado         
  5. Paprika           

Topp 5 grønnsaker er etterfulgt av gulrøtter, salatblanding, crispisalat, brokkoli og løk. Blant de populære grønnsakene er det også enorme summer spart. KIWI PLUSS-kundene sparte eksempelvis hele 38 millioner på tomater, 29 millioner på agurker og 28 millioner på poteter.

5 tips til enda mer sparing i 2023 

I tider hvor de fleste kostnader er høye, kan det lønne seg å tenke smart når det kommer til hvilke utgifter du prioriterer. Små grep kan gjøre stor forskjell. Er du allerede KIWI PLUSS-kunde har du gjort et godt grep om økonomien din, men i tillegg til å spare Trumf-bonus når du handler i KIWI finnes det enkle grep. Her er 5 tips til hvordan du potensielt kan spare enda mer i 2023.

1. Lag et matbudsjett

Et tiltak du kan gjøre er å lage et matbudsjett. Et matbudsjett vil hjelpe deg med å få oversikt, samtidig som det gir deg gode muligheter til å ha kontroll over matutgiftene. Vi har snakket med en ekspert som gjerne hjelper deg med at du trenger å vite for å kunne sette opp et vellykket matbudsjett. Ikke minst; rådene som hjelper deg å følge budsjettet. Få ekspertens råd og tips til hvordan sette opp matbudsjett her.

2. Sjekk Fortsatt God-kassen

Et annet tips som kan være nyttig å ta med seg inn i 2023, er konseptet vi lanserte i fjor som hjelper deg å spare penger og miljøet samtidig. Vi lanserte konseptet Fortsatt God, der du kan finne nedpriset frukt og grønt som er litt mindre perfekt. En litt brun banan kan nemlig bli en perfekt smoothie, og en slapp blomkål kan gi skikkelig god blomkålsuppe. Du finner Fortsatt God-kassa i alle KIWI-butikker, og prisen er 9 kroner per kilo - uansett vare.

KIWI plukk-14 (1).jpg
Fortsatt god kassen finner du hos din lokale KIWI butikk.

 

3. Bleieavtalen

Vi vet godt at det er dyrt å ha små barn, og at mange i denne perioden kan få trangere økonomi. I mer enn 22 år har vi derfor ønsket å gjøre det litt lettere for småbarnsfamilier gjennom bleieavtalen vår. Nå gir vi deg hver andre bleiepakke gratis. Om du handler flere pakker på én handletur, får du den billigste gratis. Gjelder kun private husholdninger og kjøp av maks 4 bleiepakker per handel. Alt du trenger å gjøre er å spørre etter bleiekort i kassa når du handler, eller bruke bleiekortet du allerede har. 

Les mer om bleieavtalen her

bleieavtale1.jpg

Les mer om bleieavtalen her

4. Bind- og tampongavtalen

Du får også hver andre pakke bind, tamponger eller truseinnlegg gratis i KIWI, når du handler med avtalekortet. Siden 2010 har du i alle våre butikker kun behøvd å spørre etter avtalekortet i kassa når du handler. Avtalekortet er gratis og helt uforpliktende. Les mer om vår bind- og tampongavtale her og hvorfor vi i fjor igangsatte Skolekravet, en aksjon som stilte krav om at gratis bind og tamponger blir gratis på norske skoler.