Vi har lansert digitalt Trumf-kort

Person som holder telefon med det digitale Trumf-kortet åpent i KIWI PLUSS-appen, foran bankterminal

For deg som betaler kontant, med kredittkort*, mobiltelefon eller smartklokke, har bonussparingen blitt enklere enn noen gang.

Nå slipper du å ta med det fysiske Trumf-kortet til butikken for å få spare bonus, når du betaler “digitalt” eller med et kort som ikke er registrert for automatisk sparing. Det digitale Trumf-kortet finner du sentrert i KIWI PLUSS-appen. Trykk på ikonet og skann QR-koden – enklere blir det ikke! ​​​​​​​

*Bruker du Trumf Visa eller allerede har registrert bankkontoen din hos Trumf, trenger du ikke å skanne det digitale Trumf-kortet for å få Trumf-bonus på kjøpet.

Hvordan fungerer det for deg som allerede er Trumf- og KIWI PLUSS-kunde?

Jeg betaler med vanlig, fysisk bankkort som har bankkontonummer registrert hos Trumf

Da behøver du ikke å bruke denne løsningen. Du kan fortsatt betale på vanlig måte, uten å skanne det digitale Trumf-kortet, og du sparer bonus automatisk. 

Betaler du med mobiltelefon, smartklokke eller kredittkort?

Betaler du med mobiltelefon, smartklokke eller kredittkort, skanner du det digitale Trumf-kortet i skanneren ved siden av betalingsterminalen før du betaler. På den måten får du alltid din bonus når du handler i våre butikker. Du finner det digitale Trumf-kortet i KIWI PLUSS-appen.

Slik gjør du

Last ned KIWI PLUSS-appen til din telefon og logg deg inn. Hvis du allerede har KIWI PLUSS-appen på telefonen, kan det hende du må oppdatere den før du fortsetter.

Det digitale Trumf-kortet finner du på forsiden i appen. Trykk på det midterste ikonet «Trumf-kort» nederst i menylinjen. Deretter skanner du QR-koden i skanneren ved siden av bankterminalen, før du betaler. Spør gjerne i kassa hvis du er usikker på hvordan det skal gjøres, eller hvis du er usikker på om det ble registrert.

Glemt bankkortet, men har med telefonen? 

Har du noen gang kommet i butikken og funnet ut at du har glemt bankkortet hjemme? Dersom du har nok Trumf-bonus på kontoen din, som dekker det du skal handle for, kan du aktivere bonus for bruk i butikk, og så skanne det digitale Trumf-kortet når du skal betale. Summen du har aktivert blir da trukket fra beløpet du skal betale. Eventuelt overskytende beløp blir ført tilbake til din Trumf-konto. Smart, ikke sant? 

Logg deg inn i KIWI PLUSS-appen og trykk på “bruk bonus”. Deretter trykker du på “bruk i butikk” og følger instruksjonene.

KIWI-PLUSS_Digitalt_Trumfkort_artikkel-med-merke.png
Nå slipper du å ta med det fysiske Trumf-kortet til butikken for å få spare bonus.


KIWI-kunder har etterspurt løsningen

Det digitale Trumf-kortet har vært etterspurt av våre kunder en stund. Nå har vi funnet en digital løsning, som gjør det enklere for deg å spare bonus dersom du ikke betaler med fysisk bankkort og sparer bonus automatisk. 

Gi gjerne beskjed til kassemedarbeideren om at du ønsker å benytte ditt digitale Trumf-kort før du skanner. Det digitale kortet er nytt både for oss og for deg, men sammen sørger vi for at du alltid sparer bonus når du handler i KIWI. 

Kan jeg fortsette å bruke det fysiske Trumf-kortet hvis jeg vil?

Du kan fortsatt bruke det fysiske Trumf-kortet ditt og spare bonus på den måten, dersom du ønsker det. Skann kortet i kortleseren ved siden av betalingsterminalen.