Julesmørbrød med juleskinke, gressløkkrem og epleskiver

Juleskinka til middag blir lett til gode smørbrød til kvelds.

Over 60 min
Middels
Julesmørbrød med juleskinke, gressløkkrem og epleskiver

Slik gjør du

    1. 1
      Sett ovnen på 180 °C. Bland sammen eggeplomme, griljermel og sennep. Sett skinken i en ildfast form eller i en langpanne. Fordel sennepsrøren på toppen av skinken. Stek i ovnen ca. 1 time så sennepen er gyllen og steken er gjennomvarm.
    2. 2
      Finhakk gressløken og bland den sammen med Philadelphia. Den blir herlig grønn om du bruker en stavmikser!
    3. 3
      Fordel kremen over fire brødskiver. Skjær tynne epleskiver og legg på røren. Skjær skinken i tykke skiver og legg oppå. Avslutt med litt salat og en brødskive som lokk.
    4. 4
      Det blir en god del skinke til overs. Bruk den gjerne i en omelett, i pytt-i-panne eller på knekkebrød med litt
      sennep som tilbehør.