-
Begynn med ketchupen. Lag gjerne dobbel mengde så har du til neste middag!
-
KETCHUP
Finhakk løk og hvitløk, og surr det mykt i en gryte. Ha i alle ingrediensene og la det koke i ca. 10 min. Kjør alt slett med stavmikser og la det gjerne koke ned så det blir så tykt som mulig.
-
Ha poteter i en ildfast form og ha over litt olje. Stek på 220 grader i ca. 25 min. De siste 5 minuttene har du over tomater, timian salt og pepper.
-
Grill burgere på høy varme i ca. 3 min på hver side. Helt på slutten legger du på ost så den smelter.
-
Del opp squash i tynne skiver og grill de myke. Smør brød med ketchup og Smokey& Sweet, topp med crispi salat, squashskiver, burger, ost, tomat, ristet løk og litt timian.
-
Server med ekstra ketchup og Sweet & Smokey saus og nystekte småpoteter. Dagens Burger sommersalat smaker godt til.
-