Burger med blåmuggost, crème fraîche-saus og hurtigsyltet agurk

Burger med blåmuggost, crème fraîche-saus og hurtigsyltet agurk

Bedre burger skal du lete lenge etter!

20-40 min
Middels

Slik gjør du

Burger med blåmuggost

  1. Grill eller stek burgerne på høy varme i 2-3 minutter på hver side. La dem hvile i 5-6 minutter.
  2. Legg et stykke ost på hver burger mot slutten av steketiden, slik at den smelter utover.
  3. Varm burgerbrødene og server de toppet med crème fraîche-saus, ruccula, en burger og sløyfer av syltet agurk.

Hurtigsyltet agurk

  1. Fjern endene på agurken og skjær den i tynne skiver på langs med en ostehøvel. Legg dem i en skål.
  2. Kok opp eddik, sukker og vann. Når sukkeret har løst seg opp, heller du laken over agurken og lar den stå i 30 minutter før servering.

Crème fraîche-saus

  1. Del sjalottløken i to og grill den hel til den er myk og karamellisert.
  2. Kjør sammen sjalottløk, crème fraîche og timianblader i en foodprosessor og smak til med salt.