Burger med blåmuggost, crème fraîche-saus og hurtigsyltet agurk
Bedre burger skal du lete lenge etter!
20-40 min
MiddelsSlik gjør du
Burger med blåmuggost
- Grill eller stek burgerne på høy varme i 2-3 minutter på hver side. La dem hvile i 5-6 minutter.
- Legg et stykke ost på hver burger mot slutten av steketiden, slik at den smelter utover.
- Varm burgerbrødene og server de toppet med crème fraîche-saus, ruccula, en burger og sløyfer av syltet agurk.
Hurtigsyltet agurk
- Fjern endene på agurken og skjær den i tynne skiver på langs med en ostehøvel. Legg dem i en skål.
- Kok opp eddik, sukker og vann. Når sukkeret har løst seg opp, heller du laken over agurken og lar den stå i 30 minutter før servering.
Crème fraîche-saus
- Del sjalottløken i to og grill den hel til den er myk og karamellisert.
- Kjør sammen sjalottløk, crème fraîche og timianblader i en foodprosessor og smak til med salt.