Beefburger med sriracha-coleslaw og avokado

En saftig burger på grillen blir aldri feil!

Ingredienser

Beef burger

  • 4 stk Beef burgere
  • 4 stk Hamburgerbrød
  • 1 pakke Babyleaf Mix
  • 1 stk American BBQ-saus
  • 1 stk Avokado

Sriracha-coleslawv

  • 7 dl Revet hodekål
  • 2 stk Vårløk
  • 2 dl Revet gulrot
  • 1 dl Mandler
  • 1 neve Frisk koriander
  • 1 dl Majones
  • 1 ss Eplecidereddik
  • 1 ss Sriracha
  • 1 ss Honning
  • 1 ts Revet ingefær
  • 1 klype Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Grill burgerne på høy varme i 2-3 minutter på hver side. La dem hvile over indirekte varme i 5-6 minutter.
  2. Varm brødene raskt over indirekte varme. Fyll dem med Baby Leaves, avokado, burger, BBQ-saus og coleslaw.
  3. Bland sammen kål, finsnittet vårløk, gulrot, mandler og finhakket koriander i en stor bolle.
  4. I en liten skål pisker du sammen de resterende ingrediensene og smaker til med honning, salt og pepper. Ønsker du en sterkere saus bruker du ekstra Sriracha.
  5. Vend sausen inn i grønnsakene og sett kaldt frem til servering.