Beefburgere med coleslaw og BBQ-saus

Beefburgere med kremet coleslaw og BBQ-saus er superenkelt å lage og kjempegodt å spise.

Ingredienser

Beefburgere med kremet coleslaw og BBQ-saus

  • 2 pakker Dagens burger big beef
  • 1 pakke Dagens cheddar skivet
  • 4 stk Dagens Burgerbrød brioche
  • 1 pakke Ruccula
  • 3 stk Tomater

Coleslaw

  • 0,5 stk Kål
  • 0,5 stk Rødløk
  • 2 stk Gulrøtter
  • 1x3 cm ingefær (kan sløyfes)
  • 0,5 dl Bladpersille, sammenklemt
  • 3 ss Majones
  • 3 ss Drømmelett
  • 1 ts Sukker
  • 1 ts Eplesidereddik
  • 0,5 ts Flaksalt
  • 0,5 ts Nykvernet pepper

Slik gjør du

  1. Grill først burgerne over direkte varme på begge sider for en perfekt grillskorpe, deretter over indirekte varme til de er gjennomstekt. Mot slutten av steketiden legger du på osten slik at den smelter.
  2. Varm brødene raskt på grillen. Server burgere med bbq-saus, ruccula, tomatskiver og coleslaw.
  3. Snitt kålen og rødløken i løvtynne skiver. Skrell gulrøttene og riv dem grovt. Skrell ingefæren og finhakk den og persillen før du vender alt sammen. Pisk sammen majones, Drømmelett, sukker, eddik, flaksalt og pepper. Vend dressingen i salaten og sett den til side.