Burger med guacamole, ruccola og syltet rødløk

Burger med guacamole, ruccola og syltet rødløk

Visste du at Bakehusets grove nystekte rundtstykker også fungerer ypperlig som burgerbrød? Enkelt, kjapt og digg!

20-40 min
Enkel

Slik gjør du

Burger

  1. Sett ovnen på 190 grader og stek rundstykkene i 4 minutter.
  2. Skjær rødløk i tynne skiver. Press saften av to lime og bland med to ss sukker. Legg løken i blandingen når sukkeret er løst opp og sett til side ca. en halv time.
  3. Del avokadoen i to, mos den med en gaffel og smak til med salt, pepper og noen dråper limesaft.
  4. Stek burgerne på sterk varme i to minutter på hver side til de får en fin stekeskorpe. Skru ned til svak varme slik at de blir gjennomstekte.
  5. Del rundstykkene i to. Legg guacamolen på bunnen og fortsett med ruccola og agurk i skiver.
  6. Topp med syltet rødløk og ferdiglaget chilimajones.