Burger med guacamole, ruccola og syltet rødløk

Visste du at Bakehusets grove nystekte rundtstykker også fungerer ypperlig som burgerbrød? Enkelt, kjapt og digg!

Ingredienser

Burger

  • 1 pakke Bakehusets nystekte grove rundstykker
  • 1 neve Ruccola
  • 1 stk Agurk
  • 4 stk Burger
  • 1 boks Chilimajones

Syltet rødløk

  • 2 stk Rødløk
  • 2 ss Sukker
  • 2 stk Lime

Guacamole

  • 1 stk Avocado
  • 1 stk Lime
  • 1 ts Salt
  • 1 ts Pepper

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 190 grader og stek rundstykkene i 4 minutter.
  2. Skjær rødløk i tynne skiver. Press saften av to lime og bland med to ss sukker. Legg løken i blandingen når sukkeret er løst opp og sett til side ca. en halv time.
  3. Del avokadoen i to, mos den med en gaffel og smak til med salt, pepper og noen dråper limesaft.
  4. Stek burgerne på sterk varme i to minutter på hver side til de får en fin stekeskorpe. Skru ned til svak varme slik at de blir gjennomstekte.
  5. Del rundstykkene i to. Legg guacamolen på bunnen og fortsett med ruccola og agurk i skiver.
  6. Topp med syltet rødløk og ferdiglaget chilimajones.