Burger med selleri- og eplesalat
Glad i burger men velger ofte samme tilbehør? Prøv denne oppskriften på selleri- og eplesalat, en frisk variant som kan overraske positivt.
20 min
MiddelsSlik gjør du
Dette trenger du
- Stek eller grill burgerne på høy varme i 2-3 minutter på hver side. La dem hvile over indirekte varme i 5-6 minutter til de er slik du liker dem.
- Lag selleri- og eplesalaten ved å snitte selleri, vårløk og chili i tynne skiver på skrått. Fjern frøene og den hvite hinnen på chilien først, dersom du vil mildne smaken. Del eplene i to, fjern kjernehuset og skjær dem i tynne skiver. Grovhakk peanøttene og persillen, og vend det inn i salaten. Pisk sammen olje, sennep og sitronsaft, og smak til med salt og pepper.
- Topp burgerne med cheddar, BBQ-saus, tomat, rødløk, sylteagurk, og server sammen med selleri- og eplesalaten.