Cheeseburger med bacon og coleslaw

Ingredienser

Burgere

  • 2 pk. Storfe hamburger, Gilde
  • 4 skiver cheddar
  • 4 stk hamburgerbrød
  • 1 pk. bacon
  • 1 pk. coleslaw
  • 1 stk. stor tomat
  • 4 blader crispisalat

Båtpoteter

  • 1 pk. Grønn & Frisk båtpoteter
  • 1 stk. Eldorado American BBQ-saus
  • 2 dl lettrømme

Slik gjør du

  1. Grill burgerne over direkte varme til de har fått fine grillmerker og er ferdig stekt. Legg en skive ost på hver mot slutten av steketiden til den smelter.
  2. Grill baconskivene på et stykke aluminiumsfolie til de er sprø og gylne. La dem renne av seg på et tørkepapir.
  3. Varm burgerbrødene over indirekte varme før du fyller dem med crispisalatblader, coleslaw, et par tomatskiver, burger og bacon. Server sammen med båtpotetene.
  4. Tilbered potetene etter anvisning på pakken og server toppet med rømme og BBQ-saus.