Ingredienser
Burgere
-
2
pk.
Storfe hamburger, Gilde
-
4
skiver
cheddar
-
4
stk
hamburgerbrød
-
1
pk.
bacon
-
1
pk.
coleslaw
-
1
stk.
stor tomat
-
4
blader
crispisalat
Båtpoteter
-
1
pk.
Grønn & Frisk båtpoteter
-
1
stk.
Eldorado American BBQ-saus
-
2
dl
lettrømme
Slik gjør du
-
Grill burgerne over direkte varme til de har fått fine grillmerker og er ferdig stekt. Legg en skive ost på hver mot slutten av steketiden til den smelter.
-
Grill baconskivene på et stykke aluminiumsfolie til de er sprø og gylne. La dem renne av seg på et tørkepapir.
-
Varm burgerbrødene over indirekte varme før du fyller dem med crispisalatblader, coleslaw, et par tomatskiver, burger og bacon. Server sammen med båtpotetene.
-
Tilbered potetene etter anvisning på pakken og server toppet med rømme og BBQ-saus.