Chorizoburger, ovnsstekte poteter og aioli

Chorizoburger, ovnsstekte poteter og aioli

En smakfull, spansk og spicy burger.

20-40 min
Middels

Slik gjør du

  1. Del opp poteter i grove biter eller tykke skiver. Finhakk chili og hvitløk og ha over potetene sammen med olje, salt, pepper og timian. Bland godt sammen og stek i ovnen i ca 30 min.
  2. Del opp paprika i tykke skiver. Grill de på høy varme til de er myke og har fått farge. Burgere griller du i ca. 3 min på hver side.
  3. Smør aioli på brødet, ha på salat, burger, grillet paprika og bladpersille. Server med chili-poteter og ekstra aioli.
  4. Server med pico de Gallo eller American BBQ-saus!

AIOLI

  1. AIOLI Bland eggeplommer, hvitvinseddik, dijonsennep og presset hvitløk i en bolle. Tilsett olje i en tynn stråle mens du visper eller bruker en stavmikser. Smak til med salt og pepper.