Fiskeburgere med fennikelsalat og dillrømme

Fiskemiddagen blir kjempepopulær hvis du serverer den som burger.

Ingredienser

Fiskeburgere

  • 4 stk Fiskeburgere Hvitløk & Chili
  • 1 pk Grove rundstykker nystekt på 4 minutter

Syltet rødløk

  • 1 stk Rødløk
  • 0,5 dl Eplecidereddik
  • 1 dl Sukker
  • 2 dl Vann

Fennikelsalat

  • 1 stk Fennikel
  • 1 pose Romano Mix
  • 30 g Ristede pinjekjerner
  • 0,5 potte Frisk dill
  • 2 ss God olivenolje

Dillrømme

  • 3 dl Rømme
  • 0,5 potte Frisk dill
  • 0,5 stk Sitron
  • Flaksalt

Slik gjør du

  1. Stek rundstykkene etter anvisning på pakken.
  2. Grill burgerne over direkte varme til de er gjennomvarme og har fått fine grillmerker.
  3. Server sammen med fennikelsalat, rundstykker, dillrømme og syltet løk.
  4. Skrell og del løken i to på langs. Skjær den i tynne båter og legg den på et glass eller i en skål.
  5. Gi resten av ingrediensene et kjapt oppkok i en liten kjele, rør om til sukkeret har smeltet og hell laken over løken. La stå i 20 minutter før servering.
  6. Skjær fennikelen i to, deretter i tynne skiver og vend sammen med salaten, pinjekjernene, halvparten av den syltede løken, 1 ss av syltelaken, finhakket dill og olje.
  7. Rør sammen rømme, finhakket dill, finrevet sitronskall, sitronsaft og en klype salt. Sett den til side.