Fiskeburgere med fennikelsalat og dillrømme

Fiskeburgere med fennikelsalat og dillrømme

Denne middagen kombinerer saftige fiskeburgere med syrlig rømme og sprø fennikel for en balansert smaksopplevelse.

20-40 min
Middels

Slik gjør du

Dette trenger du

  1. Stek rundstykkene etter anvisning på pakken. Grill fiskeburgerne over direkte varme til de er gjennomvarme og har fått fine grillmerker.
  2. Skrell og del løken i to på langs. Skjær den i tynne båter og legg den i et glass eller en skål. Kok opp eddik, sukker og vann i en liten kjele. Rør om til sukkeret er oppløst. Hell den varme laken over løken og la stå i 20 minutter før servering.
  3. Skjær fennikelen i to, deretter i tynne skiver. Vend fennikelen sammen med salaten, pinjekjernene, halvparten av den syltede løken, 1 ss syltelake, finhakket dill og olje.
  4. Rør sammen rømme, finhakket dill, finrevet sitronskall, sitronsaft og en klype salt. Sett til side til servering.
  5. Server fiskeburgerne i rundstykker med fennikelsalat, dillrømme og resten av den syltede løken.