Juicy burger med fresh burgertopping

Prøv denne gode burgeren med skikkelig fresh topping!

Ingredienser

Juicy burger

  • 4 stk Big Juicy burgere
  • 4 stk Burgerbrød
  • 4 skiver Sellerirotskiver med ca 1 cm tykkelse
  • 4 blader Crispysalat

Burgertopping

  • 2 stk Søtpaprika
  • 2 stk Små løk i skiver på ca 1 cm
  • 12 stk Cherrytomater
  • 16 stk Basilikumblader
  • Olivenolje, flaksalt og pepper til smak

Slik gjør du

  1. Grill burgerne på høy varme i 2-3 minutter på hver side. La dem hvile over indirekte varme i 5-6 minutter.
  2. Grill sellerirotskiver til det er tydelig grillmønster på begge sider, de er da møre.
  3. Varm brødene raskt over indirekte varme. Fyll dem med salat, burger, grillet sellerirot og "Christers fresheste burgertopping".
  4. Legg paprikaen på grillen og grill til den er helt svart – legg den så i en pose og la den ligge i 4-5 minutter før du tar den ut og drar av skallet. Kutt i strimler.
  5. Legg løkskiver på folie på grillen og grill til gyllen farge, snu og la den ligge i 2-3 minutter.
  6. Grovhakk løkskiven og bland med paprika, cherrytomater, hakket basilikum, salt og pepper.