Rødbetburger med avokado og mango

Ingredienser

Rødbetburger med avokado og mango

  • 2 stk Rødbeter
  • 0,5 stk Rødløk
  • 1 stk Hvitløksfedd
  • 75 g Havregryn
  • 1,5 ss Olivenolje
  • 1 stk Egg
  • 3 ss Creme fraiche
  • Salt og pepper
  • 1 stk Avocado
  • 0,3 stk Rødløk
  • 50 g Apetina
  • 0,5 stk Mango
  • 1 neve Crispisalat
  • 2 stk Grove burgerbrød

Slik gjør du

  1. Riv rødbet, løk og hvitløk på et rivjern. Bland sammen med havregryn, olje, egg, creme fraiche, salt og pepper. La farsen hvile i 10 til 15 minutter, så havregrynene får svelle og binde seg til væsken. Form farsen til burgere og stek dem i en stekepanne med olje på middels varme i 5 til 7 minutter. Mos avokadoen og smak til med salt og pepper. Skjær rødløk, Apetina og mango i tynne skiver. Monter burgerne: Burgerbrød, salat, avokadorøre, rødløk, rødbetburger, fetaostskiver og mangoskiver.