Slightly Spicy Meat & Veg Burger med kremet rucculadressing

Ingredienser

Burger

  • 2 pk Meat & Veg Burger, Folkets
  • 1 pk frosne pommes frites
  • 2 stk gule løk
  • 4 stk grove hamburger

Rucculadressing

  • 30 g Grana Padano
  • 0,5 sitron, saften
  • 2 dl majones
  • 3 dl Grønn & Frisk ruccula
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 ts Worcestershire sauce
  • 2 ts rødvinseddik
  • 2 ts Dijonsennep
  • 0,3 ts nykvernet pepper
  • 0,3 ts flaksalt

Slik gjør du

  1. Tilbered pommes friten i ovnen etter anvisning på pakken.
  2. Grill burgerne over direkte varme til de har fått fine grillmerker og er gjennomvarme.
  3. Skrell og skjær løken i skiver på ca. 1 cm og grill dem over direkte varme til de har myknet og fått fin farge – bruk gjerne et ark med aluminiumsfolie dersom de faller gjennom risten.
  4. Varm hamburgerbrødene over indirekte varme og server dem fylt med litt ruccula, en burger, et par skiver grillet løk og ruccula-dressing. Resten av dressingen serveres som dip til pommes fritesen.
  5. Riv Grana Padanoen fint og legg den i en blender sammen med resten av ingrediensene (spar en neve ruccula til monteringen av burgerne). Kjør det sammen til en jevn dressing og smak til med salt og pepper.