-
Grill burgerne over direkte varme til de er gjennomvarme og har fått fine grillmerker. Legg på en osteskive på hver mot slutten så den smelter.
-
Varm brødene raskt over indirekte varme.
-
Smør på urteaïoli, legg på en neve ruccula, en burger og topp med grillet paprika og litt god olivenolje.
-
Del paprikaene i to, fjern kjernehusene og del hver halvdel i to.
-
Grill dem med skinnsiden ned til de har fått fine, mørke grillmerker og har myknet litt.
-
La dem hvile under et fuktig kjøkkenhåndkle i noen minutter, så kan du lett fjerne skinnet dersom du ønsker det.
-
Ha eggeplomme i et litermål eller annet høyt og smalt beger. Bruk stavmikser mens du forsiktig heller i oljen.
-
Har du ikke stavmikser pisker du eggeplommene sammen, fortsetter å piske mens du sakte heller i oljen.
-
Når du har fått en stiv majones tilsetter du sitronsaft, finhakket hvitløk og urter, kjører det godt sammen og smaker til med salt.