Krydret epledrikk med honning- og kryddersirup
Deilig alkoholfritt alternativ som alle kan nyte. Server den som velkomstdrink eller som drikke til ribbe eller kalkun.
20-40 min
Middels
Tips!
Drinken kan også shakes på is i en blender og siles over i avkjølte glass.
Slik gjør du
Krydret epledrikk
- 1Fyll isbiter i glasset, hell over kryddersirup, sitronjuice og eplejuice, rør. Vri appelsinskallet over drinken, slipp det nedi. Brenn rosmarinkvasten, sett den i drinken og server.
- 2Drikken kan oppbevares i kjøleskap med tett lokk i 14 dager.
- 1
Honning- og kryddersirup (5 dl)
- 1Støt enebær, sort pepper og karve lett i morter eller rett i kjelen, tilsett sukker, vann, ingefærskiver og sitronskall og kok opp. Trekk kjelen av varmen og rør inn honning. La trekke under lokk i 30 minutter, sil av gjennom fin sikt eller kaffefilter og sett kaldt.
- 1