Krydret epledrikk med honning- og kryddersirup

Deilig alkoholfritt alternativ som alle kan nyte. Server den som velkomstdrink eller som drikke til ribbe eller kalkun.

20-40 min
Middels
Krydret epledrikk med honning- og kryddersirup
Tips!

Drinken kan også shakes på is i en blender og siles over i avkjølte glass.

Slik gjør du

  1. Krydret epledrikk

    1. 1
      Fyll isbiter i glasset, hell over kryddersirup, sitronjuice og eplejuice, rør. Vri appelsinskallet over drinken, slipp det nedi. Brenn rosmarinkvasten, sett den i drinken og server.
    2. 2
      Drikken kan oppbevares i kjøleskap med tett lokk i 14 dager.
  2. Honning- og kryddersirup (5 dl)

    1. 1
      Støt enebær, sort pepper og karve lett i morter eller rett i kjelen, tilsett sukker, vann, ingefærskiver og sitronskall og kok opp. Trekk kjelen av varmen og rør inn honning. La trekke under lokk i 30 minutter, sil av gjennom fin sikt eller kaffefilter og sett kaldt.