Squash-fritters i lompe med egg

Squash-fritters i lompe med egg

Dette er en oppskrift fra Tinas sommer du kanskje ikke har vært borti tidligere? Prøv, da vel!

Ingredienser

  • 2 stk Grønne squash
  • 0,5 ts Salt
  • 1 Løk
  • 2 fedd Hvitløk
  • 1 potte Koriander
  • 1 dl Hvetemel
  • 1 ts Bakepulver
  • Salt og nykvernet pepper
  • 4 Egg
  • 4 Lomper
  • 1 pose Salatblanding eller ruccula

Slik gjør du

  1. Riv squashen og legg den i et dørslag. Tilsett salt og la den renne av seg noen minutter. Bruk hendene til å skvise så mye saft du klarer av squashen, og legg den i en bolle. Hakk løk, hvitløk og koriander, og bland det inn i squashen sammen med mel og bakepulver. Smak til med salt og pepper. Legg eggene i en kasserolle med kaldt vann. Kok opp og la de koke i 4 minutter fra den første boblen kommer til overflaten. Form åtte små biffer av squashrøren og stek de i rikelig med olje til de har fått fin farge på begge sider. Fyll lompene med squash fritters, bløtkokt egg og salatblader. Smak til med salt og pepper. Nyt!