Ingredienser
Mørbrad
-
4
biffer
Mørbrad av storfe
-
1
salathode
-
1
neve
kruspersille
-
1
pk
ruccula
-
2
stk
røde chili
-
1
ss
honning
-
1
stk
sitron, saft av
-
8
grillpinner
-
kvernet sort pepper
-
kvernet salt
-
olivenolje
Hummus
-
1
boks
kokte kikerter, uten vann
-
3
fedd
hvitløk
-
1
stk
sitron, saft av
-
5
ss
olivenolje
-
3,5
ss
sesamfrø
-
1,5
ss
cumin
-
0,8
ts
salt
-
1
neve
frisk koriander eller mynte
Slik gjør du
-
Skjær kjøttet i grove terninger og tre dem på grillspyd, gni dem med litt olivenolje, salt og pepper. Stek noen minutter på hver side.
-
Skrap kjernene ut av de to røde chiliene og hakk dem i fine terninger, bland med sitronsaft og honning. Gjør i stand en salat med ruccola, blader av kruspersille og grønn salat. Sprinkle dressingen over salaten og server grillspydene med en raus dash hummus og godt brød.
-
Hummus
Sil av kraften fra kikertene. Bland alt sammen til en tykk saus med en stavmikser smaksett sausen med krydder, hakkede urter og salt .