Fetaostfylte karbonader med tomatsaus og tagliatelle

Bruk alt! Husk at kalde karbonaderester er godt på en brødskive i matpakken. Oppskrift på tomatsaus? Søk etter «hjemmelaget tomatsaus» i søkefeltet øverst på siden.

Ingredienser

  • 400 g karbonadedeig
  • 1 stk Egg
  • 1 stk Gulrot
  • 0,5 ts Salt
  • 1 ts Pepper
  • 1 pakke Fetaost
  • 1 stk Rødløk
  • 1 pose Babyspinat
  • 4 porsjoner Tagliatelle
  • 1 neve frisk oregano til servering
  • 5 dl Tomatsausbase se oppskrift på KIWI.no

Slik gjør du

  1. Bland sammen karbonadedeig og egg. Rasp i gulrot og bland godt. Rør inn salt og pepper.Bryt fetaosten i ca. 8 biter. Ha litt karbonadedeig i ha°nden og lag en flat kake. legg en bit fetaost oppa° og klem karbonadedeigen rundt osten. Det skal bli ca. 8 karbonader. Varm en stekepanne og stek karbonadene pa° hver side sa° de fa°r en fin farge. Ha de i en ildfast form og la de ettersteke i ovnen pa° ca. 150 grader.
  2. I mellomtiden lager du sausen. Grovhakk løk i ba°ter og stek de i pannen du stekte karbonadene i. Bruk litt mer smør hvis det trengs. Na°r løken er myk tilsetter du spinat og tomatsausbase.
  3. La det sma°koke i ca. 5 min. Server nykokt tagliatelle og tomatsaus med fetaostkarbonader pa° toppen. Pynt med litt frisk oregano.