Ingredienser
-
500
g
grytekjøtt eller karbonadedeig
-
1
stk
stor løk
-
2
ss
olje til steking
-
3
fedd
hvitløk
-
1
stk
middels stor chili
-
2
bokser
hakkede tomater
-
2
ss
tomatpure
-
2
stk
paprika
-
1
stilk
stangselleri
-
1
boks
Clausthaler Pale Lager
-
2
ss
frisk persille
-
1
stk
lime, saften av
-
1
boks
Kidneybønner
-
Salt og pepper
-
Nacho chips
-
Jasminris
Krydderpaste
-
1
ts
chilipulver
-
2
ts
malt spisskummen
-
0,5
ts
malt koriander
-
0,5
ts
oregano
-
1
ss
vann
Slik gjør du
-
Bland krydderet med 1 ss vann og la stå. Stek kjøtt og løk i hver sin omgang og tilsett krydderpastaen, hvitløk og chili. La det surre et par minutter før du tilsetter paprika, stangselleri, tomatbokser og tomatpure, Clausthaler og persille. La det stå og småkoke ca 15 minutter.
-
Nå kan du sette på risen etter anvisning på pakken. Tilsett bønnene et par minutter før servering. Smak til med lime, salt og pepper. Serverer gjerne med nachos og ris.