Ingredienser
Karbonader med fylte hjertesalatblader
-
1
pk
Karbonader
-
1
ss
Olivenolje
-
1
neve
Pistasjnøtter
-
1
stk
Hjertesalat
-
0,5
stk
Rødløk
-
2
dl
Ruccula
-
1
dl
Sukkererter
-
1
stk
Eple
-
4
ss
Apetina
-
1
dl
Creme Fraîche
-
0,3
ts
Pepper
-
0,3
ts
Salt
Slik gjør du
-
Varm litt olje i en stekepanne og stek karbonadene til de er gylne og gjennomvarme. Rist pistasjnøttene i en tørr stekepanne.
-
Legg 2-3 salatblader på en tallerken. Den resterende salaten skjæres i tynne strimler. Skjær rødløk, ruccola, sukkererter og eple i tynne strimler og bland med den finhakkede hjertesalaten. Fyll blandingen i salatbladene.
-
Legg karbonaden på tallerkenen sammen med blandingen. Miks fetaost og crème fraîche med en gaffel eller en stavmikser. Hell litt dressingen over hjertesalaten eller server ved siden av. Dryss over hakkede pistasjnøtter, salt og pepper og legg karbonaden på tallerkenen sammen med .