Karbonader med fylte hjertesalatblader

Prøv denne oppskriften om du ønsker en enkel, sunnere og digg middag.

Ingredienser

Karbonader med fylte hjertesalatblader

  • 1 pk Karbonader
  • 1 ss Olivenolje
  • 1 neve Pistasjnøtter
  • 1 stk Hjertesalat
  • 0,5 stk Rødløk
  • 2 dl Ruccula
  • 1 dl Sukkererter
  • 1 stk Eple
  • 4 ss Apetina
  • 1 dl Creme Fraîche
  • 0,3 ts Pepper
  • 0,3 ts Salt

Slik gjør du

  1. Varm litt olje i en stekepanne og stek karbonadene til de er gylne og gjennomvarme. Rist pistasjnøttene i en tørr stekepanne.
  2. Legg 2-3 salatblader på en tallerken. Den resterende salaten skjæres i tynne strimler. Skjær rødløk, ruccola, sukkererter og eple i tynne strimler og bland med den finhakkede hjertesalaten. Fyll blandingen i salatbladene.
  3. Legg karbonaden på tallerkenen sammen med blandingen. Miks fetaost og crème fraîche med en gaffel eller en stavmikser. Hell litt dressingen over hjertesalaten eller server ved siden av. Dryss over hakkede pistasjnøtter, salt og pepper og legg karbonaden på tallerkenen sammen med .