Litt sunnere chili con carne

Denne oppskriften gir en sunnere vri på en klassisk hverdagsfavoritt.

Ingredienser

  • 400 g Kyllingkjøttdeig
  • 1 stk Gul løk i båter
  • 2 fedd Hvitløk, finhakket
  • 0,5 stk Rød chili, finhakket
  • 2 ss Olje
  • 1 boks Hermetiske tomater
  • 1 pk Kidneybønner
  • 2 stk Rød paprika i biter
  • 0,5 ts Cumin malt
  • 1 ss Oregano
  • Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Brun kyllingkjøttdeig sammen med løk, hvitløk og chili på høy varme. Hakk kjøttdeigen i små biter. Hell over tomatene og la det koke opp og syde i stekepanna.
  2. Bland inn kidneybønner, tomatbønner, paprika og krydder mot slutten og la det stå ca 10 minutter til.
  3. Server med ruccola, ris, nachos eller ønsket tilbehør.