Omelett av rester
Bruk restene fra kjøleskapet i en god og mettende resteomelett, som blir enda sunnere med en salat på siden.
Slik gjør du
-
Varm 1 ss olje i en stekepanne på middels til høy varme. Stek grønnsakene til de er gjennomstekt og legg dem i en bolle. Skru ned varmen til middels.
-
Pisk eggene og vannet lett sammen i en bolle. Tilsett litt mer olje i pannen og hell i halvparten av eggeblandingen, grønnsakene og kjøttet. Fyllet legges kun på ene halvsiden. Strø over en klype salt.
-
Når eggeblandingen er gjennomstekt, bretter du den ufylte siden over fyllet.
-
La omeletten skli forsiktig over på en tallerken og del i to. Lag en ny omelett med resten av ingrediensene.
-
For å lage dressingen pisker du sammen sennep og eddik i en liten skål. Pisk gradvis inn i 2 ss olje sammen med sennepen og eddiken. Pisk til dressingen er kremet. Smak til med salt og pepper.
-
Server omelett med en salat av grønt og cherrytomater delt i to, toppet med finhakket vårløk og dressing.