Omelett av rester
Bruk restene fra kjøleskapet i en god og mettende resteomelett, som blir enda sunnere med en salat på siden.
20-40 min
MiddelsSlik gjør du
Resteomelett med salat
- Varm 1 ss olje i en stekepanne på middels til høy varme. Stek grønnsakene til de er gjennomstekt og legg dem i en bolle. Skru ned varmen til middels.
- Pisk eggene og vannet lett sammen i en bolle. Tilsett litt mer olje i pannen og hell i halvparten av eggeblandingen, grønnsakene og kjøttet. Fyllet legges kun på ene halvsiden. Strø over en klype salt.
- Når eggeblandingen er gjennomstekt, bretter du den ufylte siden over fyllet.
- La omeletten skli forsiktig over på en tallerken og del i to. Lag en ny omelett med resten av ingrediensene.
- For å lage dressingen pisker du sammen sennep og eddik i en liten skål. Pisk gradvis inn i 2 ss olje sammen med sennepen og eddiken. Pisk til dressingen er kremet. Smak til med salt og pepper.
- Server omelett med en salat av grønt og cherrytomater delt i to, toppet med finhakket vårløk og dressing.