Ingredienser
Dette trenger du
-
500-600 g indrefilet av svin
-
salt og pepper
-
litt olivenolje
Squashsalat
-
2
stk
grønne squash
-
1
potter
dill
-
1
pose
babyspinat (70 g)
-
1
stk
lime
Grønnkålpesto
-
2
dl
grønnkål (1/2 pose)
-
1
potte
dill
-
1
dl
valnøtter
-
1
dl
parmesan
-
1
dl
olje
-
1
fedd
hvitløk
-
salt og pepper
Slik gjør du
-
Krydre indrefileten med salt og pepper, og gni den inn med litt olivenolje. Legg kjøttet på grillen og vend det jevnlig til det når en kjernetemperatur på ca. 63-65 grader. La kjøttet hvile før servering.
-
Skjær squashen i 1 cm tykke skiver. Legg skivene på et fat og drypp over litt olivenolje. Grill squashen over høy varme til den får fine grillmerker. Sett til side.
-
Kjør alle ingrediensene til pestoen i en mikser til en jevn konsistens. Smak til med salt og pepper.
-
Vend litt av grønnkålpestoen sammen med de grillede squashskivene. Pynt squashsalaten med dill og spinat. Pensle kjøttet med pesto, skvis over limesaft og skjær det i skiver før servering.