Grillet indrefilet av svin med squashsalat

Sammen med grønnkålpesto får du en sommerlig og sunn middag.

Ingredienser

  • 500-600 g indrefilet av svin
  • Salt og pepper
  • Litt olivenolje

Squashsalat

  • 2 stk Grønne squash
  • 1 potter Dill
  • 1 pose Babyspinat (70 g)
  • 1 stk Lime

Grønnkålpesto

  • 2 dl Grønnkål (1/2 pose)
  • 1 potte Dill
  • 1 dl Valnøtter
  • 1 dl Parmesan
  • 1 dl Olje
  • 1 fedd Hvitløk
  • Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Salte og pepre kjøttet, og hell over litt olivenolje, før du legger det på grillen. Vend kjøttet med jevne mellomrom til kjernetemperaturen er cirka 63-65 grader. La kjøttet hvile før servering. Del opp squash i 1 cm tykke skiver, legg de på et fat og hell over litt olivenolje. Grill squashskivene over høy varme og legg de til side. Kjør alle ingrediensene til grønnkålpestoen i en mikser og smak til med salt og pepper. Bland litt av pestoen med de grillede squashskivene, og pynt med dill og spinat. Ved servering: Pensle pesto på kjøttet og skvis over limesaft før du skjærer det i skiver.