Ingredienser
Medisterkaker med julekrydrede epler
-
4
stk
epler
-
1
ss
olivenolje
-
0,5
ts
flaksalt
-
0,5
ts
malt kanel
-
0,5
ts
malt ingefær
-
0,5
ts
malt muskat
-
8-12 medisterkaker
-
1
ss
smør
-
8-12 lefser
-
Grov sennep
-
1
pose
ruccola
-
1
neve
frisk timian
-
Nykvernet pepper
Slik gjør du
-
Forvarm ovnen til 180 grader.
-
Skrell eplene og del dem i båter. Legg dem på en bakepapirkledd stekeplate, hell over oljen og vend dem godt inn. Strø over salt, kanel, ingefær og muskat og bak dem i ca. 40 minutter, til de er myke og har fått litt ekstra farge.
-
Smelt smøret i en stekepanne over middels til høy varme og stek medisterkakene. Smør lefsene med sennep, legg på litt ruccula, en medisterkake delt i to og et par eplebiter. Topp med litt timian og en klype nykvernet pepper og server.