Ingredienser
Dette trenger du
-
1
stk
ytrefilet av svin, Middag for én
-
1
dl
couscous
-
2
ss
pinjekjerner
-
1
ss
olivenolje pluss ekstra til steking
-
0,3
stk
agurk
-
0,5
stk
saften av sitron
-
1
salt og nykvernet pepper
-
1
baby Leaf mix
-
frisk persille
-
tzatziki
Slik gjør du
-
Kok couscous etter anvisning på pakken og avkjøl spredt utover et brett.
-
Rist pinjekjernene gylne i en tørr panne og legg til side.
-
Krydre svinefileten med salt og pepper og stek i olje på middels varme, ca. 4 minutter på hver side.
-
Kutt agurk i små terninger, finhakk persille og bland det sammen med couscous og Baby Leaf. Klem over saften fra en halv sitron og 1 ss olje.
-
Smak til med salt og pepper og server toppet med fileten og en klatt tzatziki.