Svinefilet med couscoussalat og tzatziki

Denne kjappe og gode middagen kombinerer svinefilet med couscoussalat og tzatziki.

Ingredienser

Dette trenger du

  • 1 stk ytrefilet av svin, Middag for én
  • 1 dl couscous
  • 2 ss pinjekjerner
  • 1 ss olivenolje pluss ekstra til steking
  • 0,3 stk agurk
  • 0,5 stk saften av sitron
  • 1 salt og nykvernet pepper
  • 1 baby Leaf mix
  • frisk persille
  • tzatziki

Slik gjør du

  1. Kok couscous etter anvisning på pakken og avkjøl spredt utover et brett.
  2. Rist pinjekjernene gylne i en tørr panne og legg til side.
  3. Krydre svinefileten med salt og pepper og stek i olje på middels varme, ca. 4 minutter på hver side.
  4. Kutt agurk i små terninger, finhakk persille og bland det sammen med couscous og Baby Leaf. Klem over saften fra en halv sitron og 1 ss olje.
  5. Smak til med salt og pepper og server toppet med fileten og en klatt tzatziki.