Ingredienser
Cashewkrem
-
2
dl
Cashewnøtter uten salt
-
2
dl
Vann
-
1
Lime, kun saften
-
0,5
ts
Salt
Ertesuppe
-
2
ss
Olje
-
1
stk
Gul løk
-
3
fedd
Hvitløk
-
750
g
Grønne erter
-
1
l
Vann
-
2
terninger
Grønnsaksbuljong
-
1
ts
Salt
-
1
ts
Sort pepper
-
2
Saften fra to lime
-
1
pose
Babyspinat til servering
Slik gjør du
-
Begynn med cashewkremen. Bløtlegg nøtter i
vann (gjerne på morgenen). Når de er litt myke
mikser du de til en jevn masse med stavmikseren,
og smaksetter med sitronsaft og salt.
-
Varm en stor gryte med olje. Grovhakk løk og hvitløk og surr det mykt. Ha i erter, vann og
buljong. La det koke i ca. 10 min. Kjør suppen glatt med stavmikser. Smak til med salt, pepper og
limesaft. Strimle spinaten.
-
Server suppen med cashewkrem og spinat.